Προς το περιεχόμενο

Κλεμμένα μουσικά όργανα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε makam έρευνα στο σπίτι είναι δεδομένη. Το θέμα είναι η τύχη της κιθάρας που αν πωλήθηκε εκεί έχει πολυ μπλέξιμο.... Θα κατηγορηθεί άδικα και ο νέος αγοραστής για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, βέβαια αθωώνεται, αλλά θα χάσει τα λεφτά του και θα τα κυνηγάει στα αστικά.... Γι αυτό τεράστια προσοχή σε όλους για τέτοια ύπουλα περιστατικά

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ενισχυτής μπήκε στις αγγελίες του Forum μας, έπειτα από επικοινωνία με τον πωλητή, κλείστηκε ραντεβού. Είχαμε ήδη ενημερώσει την Αστυνομία η οποία μας συνόδευσε έχοντας τις πληροφορίες και τα όποια ντοκουμέντα.

Ο ενισχυτής κατασχέθηκε και μετά τον παραλάβαμε.

Ο πωλητής είναι στο αυτόφωρο.

Μπράβο.

Σε φαντάζομαι να σκας στη συνάντηση με τζουρά και να μένει με το στόμα ανοικτό.

Του λες "μεγάλε, τελικά θα γίνει ανταλλαγή. Ο ενισχυτής με το τζουρά".

Αυτός: "τι λες ρε φίλε, πας καλά; Τι μου το έφερες αυτό;"

Και συ ρίχνεις την ατάκα α λα Horatio: "Για να παίξεις απόψε στην ψειρού πρώτη φίρμα".

CSI_Miami.gif

csi_miami_yeah.jpg

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Μπράβο.

Σε φαντάζομαι να σκας στη συνάντηση με τζουρά και να μένει με το στόμα ανοικτό.

Του λες "μεγάλε, τελικά θα γίνει ανταλλαγή. Ο ενισχυτής με το τζουρά".

Αυτός: "τι λες ρε φίλε, πας καλά; Τι μου το έφερες αυτό;"

Και συ ρίχνεις την ατάκα α λα Horatio: "Για να παίξεις απόψε στην ψειρού πρώτη φίρμα".

CSI_Miami.gif

csi_miami_yeah.jpg

χαχαχαχ :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Πολυ χαίρομαι που βρέθηκε ο ενισχυτής σου φίλε. Άντε με το καλό να βρεθεί και η κιθάρα. Να πω και εγώ μια μικρή ιστορία που με αφορά:

Το καλοκαίρι έψαχνα να βρω να αγοράσω ένα μπουζούκι. Τελικά βρέθηκα σε ένα φίλο στην Καβάλα και αγόρασα ένα από εκεί. Το μπουζούκι το είχα βρει στις αγγελίες αλλά η όλη φάση είναι λίγο ύποπτη. Το κατάλαβα κατόπιν εορτής.

Δώσαμε ραντεβού με τον πωλητή κάπου έξω και δοκίμασα το όργανο. Μου είπε όμως μια ψεύτικη ιστορία και με προβληματιζει αυτό. Υποστήριξε ότι το όργανο ήταν του πατέρα του και ότι ήταν αγορασμένο από ένα γνωστό κατασκευαστή στην Αθήνα κλπ κλπ. Ήταν βράδυ και είχε σκοτάδι και το μπουζούκι είχε μαγνήτη οπότε δε φαινόταν η φίρμα μέσα. Μου άρεσε και το πήρα. Τελικά αφού ξεβίβδωσα τον μαγνήτη, φάνηκε η στάμπα και γράφει ότι είναι κατασκευή από έναν Θεσαλλονικιό μάστορα. Οπότε όλη η ιστορία του πωλήτή φαίνεται ψεύτικη. Τον πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα αλλά άφαντος. Του άφησα μήνυμα αλλά τίποτα. Μου περνάει από το μυαλό ότι το μπουζούκι είναι κλεμμένο αλλά δε μπορεί να αποδειχθεί εύκολα.

Ο ενισχυτής μπήκε στις αγγελίες του Forum μας, έπειτα από επικοινωνία με τον πωλητή, κλείστηκε ραντεβού. Είχαμε ήδη ενημερώσει την Αστυνομία η οποία μας συνόδευσε έχοντας τις πληροφορίες και τα όποια ντοκουμέντα.

Ο ενισχυτής κατασχέθηκε και μετά τον παραλάβαμε.

Ο πωλητής είναι στο αυτόφωρο.

Μπράβο, χαίρομαι που τον βρήκες. Ανήκεις στους λίγους -μέσα στην ατυχία τους- τυχερούς που βρήκαν κλεμμένο εξοπλισμό τους.

Μπορείς -αν θέλεις- να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως εξελίχθηκε η διαδικασία από το ραντεβού μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του; Επίσης είπες πως είναι μουσικός. Τον γνώριζες φυσιογνωμικά, μήπως είχε έρθει στο studio σας;

Όσο για το κλεφτρόνι...  8)

feeling-lucky.png.2d5eac62770e2cede47b4fe70ce40595.png

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

• 3 μήνες αργότερα...

Καλημερα φιλοι μου.

Ενας συναδελφος εχει πεσει θημα κλοπης ( διαρηξει οικιας στη Λουτσα ) και του πηραν ενα PA 50. Θα σας παρακαλεσω να εχετε την προσοχη σας για καμια υποπτη πωληση του εν λογο οργανου.

Ευχαριστω πολυ. 

Μόνο αν δώσεις δημόσια serial no στο θρεντ με τα κλεμένα όργανα αλλιώς δεν βρίσκεις άκρη....

Το pa50 είναι από τα πιο συνηθισμένα σε αγγελίες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, έπειτα όποιος θελήσει να το πουλήσει δεν θα το κάνει να φαίνεται "ύποπτο" θα το βάλει πχ "για λογαριασμό φίλου" που να το καταλάβει ο άλλος ότι θα είναι κλεμένο...τρέχα γύρευε...

πάλι καλά δεν ήταν κανα pa3x....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Μόνο αν δώσεις δημόσια serial no στο θρεντ με τα κλεμένα όργανα αλλιώς δεν βρίσκεις άκρη....

Το pa50 είναι από τα πιο συνηθισμένα σε αγγελίες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, έπειτα όποιος θελήσει να το πουλήσει δεν θα το κάνει να φαίνεται "ύποπτο" θα το βάλει πχ "για λογαριασμό φίλου" που να το καταλάβει ο άλλος ότι θα είναι κλεμένο...τρέχα γύρευε...

πάλι καλά δεν ήταν κανα pa3x....

Εχεις δικιο, αλλα το Serial Number δυστηχως δεν το εχει....

• 1 μήνα αργότερα...

Για όποιον έχει "χάσει" ένα Line 6 Studio 110 ενισχυτή, υπάρχει (ο ενισχυτής του κατά πάσα πιθανότητα) σε χνωστό site αγγελιών όπου τον πουλάνε στα 150€ και μάλιστα τον αναγράφουν λάθος "Line6 110W" χωρίς photo του συγκεκριμένου και χωρίς ιδιαίτερη περιγραφή.

Σήμερα έκλεισα ραντεβου για να τον ακούσω από κοντά , μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να εκμαιεύσω από τηλεφώνου την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ενισχυτής, ώστε να μην χρειαστεί να πάρω τους δρόμους για κάτι που ούτε σε φωτογραφία δεν το έχω δει.

Ο τυπάκος ήταν φειδωλός και τόπαιζε βλάκας στην (ο θεός να την κάνει) συνομιλία μας στο κινητό, επέμενε πως το όργανο είναι καινούριο, αλλά δεν μου είπε ποτέ αν έχει χαρτιά ή εγγύηση. Ισα ίσα που "εκνευρίστηκε" τάχα από τις ερωτήσεις μου ...

- Σου είπα εγώ δηλαδή πως δεν έχει χαρτιά ?

- Αφου σε ρωτάω και δεν μου απαντάς .

- Ναι αλλά σου είπα ότι δεν έχει ?

- Εντάξει, έχει ?

- Ρε φίλε σου λέω καινούριος είναι ο ενισχυτής.

Τελικά, από περιέργεια να διαπιστώσω σε τι κατάσταση είναι ο ενισχυτής ή αν είναι απλά βλάκας ο πωλητής, του τηλεφώνησα και σήμερα και μου έκλεισε ραντεβού. Πρώτα όμως των ρώτησα αν έχει μπάσο για να τον ακούσω...

- Φίλε μου, μπάσο έχεις γιατί βασικά να τον ακούσω θέλω !

- Ναι, εντάξει κάτι θα βρούμε

Μετά από αυτή την ωραία συννενόηση, απολούθησε το ραντεβού. Και ενώ στην αγγελία έγραφε τόπο κατοικίας Θησείο, μου είπε όχι, θα έρθεις Αχαρνών 170. Πράγμα που ήταν μιά χαρά για μένα, δεν μένω μακριά και πήγα εύκολα με το αυτοκίνητο.

Εκεί λοιπόν στην Αχαρνών στο 170 ήταν :

α. Το σπίτι του

β. Ενα μαγαζί

γ. Το πεζοδρόμιο

Ντάξει, είστε προκατειλημμένοι και το βρήκατε (σας έχω και δεύτερο σε λίγο).

Τον περίμενα στο πεζοδρόμιο.

Και όχι λίγο, κανά τέταρτο από το : Εφτασες ? Τώρα κατεβαίνω !

Φαίνεται πως μάλλον κατέβαινε την Αχαρνών με αυτοκίνητο γιατί την ίδια ώρα πέρναγε από μπροστά μου μαθητικό καρναβάλι μου έκλεινε το ένα ρεύμα της.

Ετσι λοιπόν καποια στιγμή εμφανίστηκε :

α. Για να με συνοδεύσει στον χώρο που έχει τον ενισχυτή.

β. Κρατώντας τον Line 6 και ένα μπάσο.

γ. Κρατώντας τον Line 6.

Και επειδή δεν είχε μπάσο μαζί του και που να είχε δηλαδή δεν θα βρίσκαμε τρόπο να τον ακούσουμε στο πεζοδρόμιο, του είπα πως δεν έχω λόγια να του πω που με έφερε με τα ψέματα μέχρι εκεί , και πως με κάνει να υποψιαζομαι πως το κλεψε. Και έφυγα βράζοντας, με τον τυπάκο να απειλεί πως τώρα δα θα πάει να τον πουλήσει σε έναν "καθηγητή μουσικής".

Οποιος λοιπόν έχασε το συγκεκριμένο όργανο, μπορεί να ρίξει μιά ματια στις Γνωστές Αγγελίες μήπως τον βρεί.

Υ.Γ. Θα ήθελα να πάω σε αστυνομία, αλλά μου φαίνεται πως έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν από το να κάτσουν να στήσουν δίκτυα για να πιάσουν ίσως έναν μικροκλεφτράκο (που μπορεί και να είναι παλιός γνωστός τους δηλαδή)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Κλάπηκε απόψε, μεταξύ 9 - 12 το βράδυ, μάλλον από το κέντρο του Πειραιά, ηλεκτροακουστική κιθάρα φίλου μάρκας IBANEZ AW85ECE-RLG (με τη θήκη της, επίσης Ibanez), πραγματικά τεράστιας συναισθηματικής αξίας. Όποιος βρει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει, δίνεται αμοιβή.

(επίσης αν έχετε καμιά συμβουλή για το πού να κοιτάξουμε για αγγελίες θα βοηθούσε πολύ)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου