Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έχει παίξει με πολύ κόσμο. Τα προσωπικά του album είναι μόλις δύο Μπορεί να τον έχω και με άλλους, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ. Τα άλμπουμ του θα κοιτάξω να τα βρω να τα κατεβάσω, λογικά θα μου αρέσουν. Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε λογικά θα μου αρέσουν. Να σου απλά ότι δεν είναι mainstream, είναι αρκετά off, πάρα πολύ αυτοσχεδιαστικά από όλους που συμμετέχουν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να σου απλά ότι δεν είναι mainstream Δεν πειράζει, who cares? Τον έχω και σε ένα παλιότερο άλμπουμ του Walter Smith III (με guests τους Joshua Redman κ' Christian McBride). Κατεβάζω τώρα το "Calls for Action". Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 @fusiongtr Κατεβάζω και το "Ιn Τense". Και όσο περιμένω: 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Όσο το κατεβάζεις, ας ακούσουμε το ομώνυμο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Όσο το κατεβάζεις, ας ακούσουμε το ομώνυμο. Έχει κατέβει ώρα τώρα. Θα περάσει από το απαραίτητο editing, θα μπει στη θέση που πρέπει, θα καταχωρηθεί στο Music Collector και μετά θα περάσει από ακρόαση. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Μπορεί και το καλύτερο τραγούδι που έχει τραγουδήσει μετά το Ozzmosis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Βαζω αυτο το βιντεο γιατι φαινεται ο μαυροφορεμενος να κλαιει. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2023 Στο κλίμα των ημερών... 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2023 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις