ex-ex g.p Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2023 58 χρόνια έως σήμερα ζω από έρωτα για τον έρωτα τίποτα άλλο δεν με κρατά ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2023 pale blue eyes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Κάποια στιγμή στην ζωή μου έζησα και αυτό Νεάπολη Εξαρχείων Ταχιμι δίπλα από το μεζεδοπωλείο Γαργαντουας ανεβήκαμε με την γυναίκα μου πριν ακόμα παντρευτούμε να ακούσουμε την Σωτηρία Λεοναρδου η σύζυγος κόρη Γερμανού ψάλτη διευθυντή εκκλησιαστικής χορωδίας επί 40 περίπου χρόνια την άκουσε η Σωτήρια να σιγοτραγουδά και αμέσως την ανέβασε πάνω στην σκηνή' Δυο Γυναίκες από διαφορετικές χώρες κουλτούρες τραγούδησαν δάκρυσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Και για να το τελειώνω επειδή σας τα έπρηξα κανονικά απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Κάτι για τους πατεράδες. 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Stomu Yamashta's Go - Crossing The Line (live, 1976) The band: Stomu Yamashta - piano & percussion Steve Winwood - vocals & keys Al Di Meola - guitar Pat Thrall - guitar solo Klaus Schulze - synths Jerome Rimson - bass Michael Shrieve - drums Brother James - congas Karen Friedman - back vocals Επικό έπος... Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Michael Shrieve - drums Κοίτα να δεις τώρα τι μου θύμισες με αυτό το αγόρι... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κοίτα να δεις τώρα τι μου θύμισες με αυτό το αγόρι... Καλή εκτέλεση, αν και στ'αυτιά μου ακούγεται ολίγον τι περίεργη χωρίς Hammond. Αλλά δεν βαριέσαι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις