σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατί; Έγινε κάτι με τον Σαββόπουλο? Αλλαξε γραμμη στο μετρο (Θεσσαλονικης) 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Έχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα;Τα πωλεί; Ειχε. Δεν εχει πλεον απ'οτι λεει. Κ επειδη δηλωσε πως αν τα ειχε ακομη θα τα επεστρεφε το μονο που ασφαλες συμπερασμα που εβγαλα σημερα ειναι πως ακουει σπετσοφαι κ αυτη Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε Το Φορτηγό, είναι το μόνο που έχω στο VLC του κινητού από Σαββόπουλο, για να το ακούω στο μετρό που δεν πιάνουν τα δεδομένα (στην επιφάνεια της γης ακούω σπετζοφαι) και αυτό όντως άκουγα το πρωί... Μα στο σπετζοφαι μπορεις να κατεβάζεις άλμπουμ για να τα ακούς κι εκτός σύνδεσης , αχχαχ σατανάς σατανάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σατανά... Θα τον ρωτήσω από κοντά τον Νιονιο τα Χριστούγεννα που θα πάω τη μάνα μου για επίσκεψη στο σπίτι του . Ως τότε αν δεν μου πείτε θα έχω άγνοια. Τι να τον ρωτήσω για την Ακρίτα όμως πείτε μου (α και ΠΟΙΑ είναι επίσης γιατί μπορεί να μην την γνωρίζει και δεν την γνωρίζω και εγώ , είναι κάποια κυρία που ζει σε ακριτικη περιοχή;) 2 λεπτά πριν, kardc είπε Μα στο σπετζοφαι μπορεις να κατεβάζεις άλμπουμ για να τα ακούς κι εκτός σύνδεσης , αχχαχ σατανάς σατανάς Το τζάμπα έχω,όχι το πληρωμένο. Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε α και ΠΟΙΑ είναι επίσης .... Η εγγονή του Διγενή. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Η εγγονή του Διγενή. Ακρίτας και αΦτος; 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Τι να τον ρωτήσω για την Ακρίτα όμως πείτε μου (α και ΠΟΙΑ είναι επίσης γιατί μπορεί να μην την γνωρίζει και δεν την γνωρίζω και εγώ) Την γνωριζει ενας Τατσοπουλος κ το λυσανε το θεμα νομιζω (κι ομως ναι). Οποτε μη του λες τιποτα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Προειδοποίηση στο (σατανικό) μέλος @Superfunk για απόπειρα ανατίναξης της εύρυθμου λειτουργίας του τίμιου forum μας. ΥΓ: Επίσης να λύσει τις απορίες του περί Ακρίτα και πλερώσει συνδρομή στο σπότι το φάι... Αφτά. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τι ξεφτιλα ομως ολο αυτο το cancel culture, εχουμε κατσει και εχουμε δει για να εκτιμησουμε και να γινουμε ανθρωποι απο Ριφενσταλ μεχρι Αιζενσταιν, και βγηκαν τα τελευταια χρονια ολοι οι ¨ευαισθητοι" ανυπαρκτοπουθεναδες να μοιραζουν cancel ακομα και στον Ομηρο γιατι ειναι λεει φασιστας, ου να μου χαθητε αμπαλοι τενεκεδες. Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από manosx 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ακρίτας και αΦτος; Να, άκουσε εδώ να δεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Είχα βγάλει για πώληση 2 δίσκους του Νιόνιου (Ρεζέρβα, Περιβόλι του ...) και δεν τους πήρε κανένας. Πάλι μέσα μπήκα. Κουβά! 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις