Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Θυμάμαι κι άλλα. OK φίλος, είμεθα αισχρώς 80΄ς γέροντες, αλλά δεν το κρύβουμε άλλωστε. Τώρα με το ακόλουθο όμως, θα αποκλίνω από το ιδίωμα... Όμως... Στις 01:30 το Star έχει Blade Runner- αν είναι δυνατόν να βάζουν το αριστούργημα αχάραγα- και θα αποπειραθώ να το παρακολουθήσω. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχω ξεραθεί στον καναπέ, αλλά η ελπίς πεθαίνει τελευταία 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Που είναι ο @vrasidas27 να πάρει μια γεύση ... από αυτά. Μέχρι αύριο θα μπορούσα να ανεβάζω, κι εγώ 80s μέταλος ήμανε. Άντε, βάζω κι αυτό για καληνύχτα. Επεξεργασμένο 9 Μαΐου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μέχρι αύριο θα μπορούσα να ανεβάζω, κι εγώ 80s μέταλος ήμανε. Μπα να σου... 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Που είναι ο @vrasidas27 να πάρει μια γεύση ... από αυτά. Μέχρι αύριο θα μπορούσα να ανεβάζω, κι εγώ 80s μέταλος ήμανε. Άντε, βάζω κι αυτό για καληνύχτα. Παρακολουθώ διακριτικά κ ακούω το κουην οβ δε ραηχ. Τα υπόλοιπα όλα τα έχω αφαιρέσει από τη μνήμη μου κ δε θα με κάνετε εσείς να τα θυμηθω 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ, παρτε εδω γκαζια εποχης, μισες δουλειες θα κανουμε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ, παρτε εδω γκαζια εποχης, μισες δουλειες θα κανουμε; Αφτο ειναι χιτ βρε. Οι αλλοι βαζουν τα εκτος υλης (ενταξει κ το κουηνοβδεραηχ που ειναι σος) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2023 Μέρα που ' ναι είπα να μπω στο "πνεύμα" . Το ακόλουθο IMHO ήθελε και λίγες κιθάρες (και θα περνούσε άνετα για κάτι από Running Wild- μια και πιάσαμε τα 80s νιάτα μας). all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε τι τραβάμε με τα μΟυγκ.... Κάτσε να ακούσουμε κάτι Eurovisionικό. Επεξεργασμένο 12 Μαΐου 2023 από dataentry1968 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2023 Παράθεση και θα περνούσε άνετα για κάτι από Running Wild- μια και πιάσαμε τα 80s νιάτα μας Εχει πλακα που το λες αυτο, τους ειχα δει live στο ροδον προ αμνημονευτων, δεν τρελαινομουν αλλα τους γουσταρε πολυ ενας κολλητος και με εψησε, ο οποιος κολλητος οταν ειχε βγει η Ρουσλανα τη γουσταρε και αυτη τρελα Δεν τα ειχα συνδυασει ετσι, αλλα πρεπει να εχεις δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις