Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Έχε χάρη που απόθανε ο Μαρκ.... Μεγάλο πλήγμα, ακόμα να συνέλθω.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Re tin palevete.mp4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 Ωραία, τον πήρε ο ύπνος. Ας βάλουμε κάτι από Camel, μια και τελικά δεν θα τους δούμε live. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ζουν ακόμα αυτά τα παρτάλια ωρέ? Ευτυχώς για τους καλόγουστους που τους ακούν(μ)ε, ναι, ζουν. Στεναχωρήθηκες τώρα που δεν θα γίνει το live ε? Σε καταλαβαίνω ρε φίλε, αλλά μη σκας κι έτσι ρε συ, ξεκόλλα. Θες να σου ποστάρω κάνα 30λεπτο Prog να έρθεις στα ίσια σου? Πες το αν είναι, μην ντραπείς. Δεν σε παρεξηγεί κανείς... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 1 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Άσε φίλε, είμαι Σάσα Μπάστα στη Λιανή άμμο... Την χάσαμε και σήμερα... Δεν βαριέσαι. Ας ακούσουμε κάτι ανάλογο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, npap είπε Βλέπω τα δύο που έβαλες και επαυξάνω ως εξής: 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, trolley είπε Βλέπω τα δύο που έβαλες και επαυξάνω ως εξής: μου τους σύστησε ο Αργύρης Ζήλος στα 80ς και το lp τους ήταν το πρώτο που έσπασε το μετεφηβικό μπετόν αρμέ της classic rock δισκοθήκης μου τότε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, npap είπε μου τους σύστησε ο Αργύρης Ζήλος στα 80ς και το lp τους ήταν το πρώτο που έσπασε το μετεφηβικό μπετόν αρμέ της classic rock δισκοθήκης μου τότε.. Ναι, ε; Εμένα ήταν το εξής: 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις