dimsonic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 μπα...δεν το'χω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε μπα...δεν το'χω Δεν το πρόλαβες τελικά ε? Δεν πειράζει ρε συ, τουλάχιστον πήρες κάτι εφάμιλλο σε καλλιτεχνική αξία, αυτό το boxset των Beatles που μου'λεγες τις προάλλες. Κάτι είναι κι αυτό... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Άσε τα πειράγματα και πάμε Λιανή άμμο να δούμε Σάσα Μπάστα ΤΩΡΑ Ενημερωμένο σε βρίσκω στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης (μου). Ούτε εγώ δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα... Έχω δει αρκετές Σάσες στην πολυτάραχη ζωή μου, δεν τις παλεύω άλλο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε έχω ήδη ενημερώσει να βάλει και mooggggg ο ενορχηστρωτής Αν μπει Mg τότε αλλάζει το πράγμα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, dataentry1968 είπε Δεν το πρόλαβες τελικά ε? Δεν πειράζει ρε συ, τουλάχιστον πήρες κάτι εφάμιλλο σε καλλιτεχνική αξία, αυτό το boxset των Beatles που μου'λεγες τις προάλλες. Κάτι είναι κι αυτό... Δεν ειναι boxset αυτα. Επετειακές επανεκδοσεις λεγονται με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφιερωμένο σε σένα πιο πάνω γεροξούρα-γεροπαράξενε-αναρχοκομμουνιστομαδούρε.... ..που μου έβαλες και new order παναθεμά σε... Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2023 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Το να νομιζεις οτι κανεις επανασταση ακουγοντας punk η οποιαδηποτε μουσικη γενικα, don't do it, ΕΛΕΟΣ Sammy be like 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 ρε παιδια οι Μπαμπινιώτηδες του φορου μηπως μπορούν να μου εξηγήσουν τι είναι μα μπέμπε γοζγκόν ικα (Τι διάολο πρέπει και να το χωρίσω για να το πω...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, dimsonic είπε ρε παιδια οι Μπαμπινιώτηδες του φορου μηπως μπορούν να μου εξηγήσουν τι είναι μα μπέμπε γοζγκόν ικα (Τι διάολο πρέπει και να το χωρίσω για να το πω...) My babe was gone -ικα Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε My babe was gone -ικα προέρχεται από κάποιο συγκεκριμένο άσμα? να υποθέσω ανάλογο του ενισινμαμπεμπικα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις