Guru npap Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Πυρηνικος και τουρμπο ντιζελ δεν ιπαρχι λεμΑΙ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Αν και μπάρμπας αυτά τα ακούω ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Από το άλμπουμ The Randy Johnston Trio - Riding The Curve του 1998. • 𝖱𝖺𝗇𝖽𝗒 𝖩𝗈𝗁𝗇𝗌𝗍𝗈𝗇 - 𝗀𝗎𝗂𝗍𝖺𝗋 • 𝖩𝗈𝖾𝗒 𝖣𝖾𝖥𝗋𝖺𝗇𝖼𝖾𝗌𝖼𝗈 - 𝖧𝖺𝗆𝗆𝗈𝗇𝖽 • 𝖨𝖽𝗋𝗂𝗌 𝖬𝗎𝗁𝖺𝗆𝗆𝖺𝖽 - 𝖽𝗋𝗎𝗆𝗌 • 𝖩𝗈𝗁𝗇𝗇𝗒 𝖦𝗋𝗂𝖿𝖿𝗂𝗇 - 𝗌𝖺𝗑 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Nestoras είπε τι ζήσαμε αδερφέ μου.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 𝗣𝗮𝘁 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻𝗼 - 𝗘𝗹 𝗛𝗼𝗺𝗯𝗿𝗲 (𝗅𝗂𝗏𝖾) Recorded on December 15-17, 2000 at Yoshi's Jazz Club, Oakland, CA. • 𝖯𝖺𝗍 𝖬𝖺𝗋𝗍𝗂𝗇𝗈 - 𝗀𝗎𝗂𝗍𝖺𝗋 • 𝖩𝗈𝖾𝗒 𝖣𝖾𝖥𝗋𝖺𝗇𝖼𝖾𝗌𝖼𝗈 - 𝖧𝖺𝗆𝗆𝗈𝗇𝖽 𝖡𝟥 • 𝖡𝗂𝗅𝗅𝗒 𝖧𝖺𝗋𝗍 - 𝖽𝗋𝗎𝗆𝗌 Από το άλμπουμ Pat Martino - Live At Yoshi's του 2001. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Κυρ 68άρη μου έχεις πιάσει πολύ βαρύ πυροβολικό σήμερα. Ο επόμενος θα είναι ο John να φανταστώ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κυρ 68άρη μου έχεις πιάσει πολύ βαρύ πυροβολικό σήμερα. Ο επόμενος θα είναι ο John να φανταστώ? Travolta? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε Travolta? Μακλάφλης. Με Joey φυσικά. Επεξεργασμένο 21 Απριλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις