Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CTK Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Εδώ, αυτόν τον ωραίο τρελό άκουγα τελευταία. Σύγχρονος σαμάνος - ξωτικό στέλνει σήματα στην εξωγήινη φυλή του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Molly Tuttle (παλι). Αυτη η διασκευη του Helpless του Neil Young ειναι απλα ρημαγμα, ειναι η Molly και η μπαντα σε φορμα, ειναι αυτη η PreWar με το γρεζι στο τερμα, αστα να πανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Λυπάμαι..... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Μήπως θέλεις να κάνεις edit μόνος σου τις ανοησίες που γράφεις για ντουφέκια και φόνους? (edit, έριξα ΦΛΙΤ) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις