gutter Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 5/2/2023 στις 3:01 ΜΜ, Pavloz είπε Weather forecast... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2023 Και PF ακούμε λαίμαι 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2023 Να την πω την "αμαρτία" μου: Δύο μέρες ελέω του "Ο Roger Waters επανηχογραφεί το Dark Side of the Moon", έχω φλομώσει να ακούω Floyd και Waters (κυρίως το εξαίρετο Amused to Death)... Τους λατρεύω αλλά no more. Αποτοξίνωση λαίμαι... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2023 Παλιά τους λέγαμε με τον αδερφό μου cheers for fears. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2023 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2023 Είναι τόσο λιτό και μελωδικό που με "μάγκωσε" από τις πρώτες νότες...3 άλμπουμ σε ένα, 3 ώρες... On 2/10/2023 at 11:27 PM, Terry RoscoeBeck5 said: Να την πω την "αμαρτία" μου: Δύο μέρες ελέω του "Ο Roger Waters επανηχογραφεί το Dark Side of the Moon", έχω φλομώσει να ακούω Floyd και Waters (κυρίως το εξαίρετο Amused to Death)... Τους λατρεύω αλλά no more. Αποτοξίνωση λαίμαι... Τόσο υποεκτιμημένοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2023 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις