fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Νομίζω έχει κλείσει το κεφάλαιο εντός συνόρων ... Υπάρχουν κι ενδιάμεσες καταστάσεις, πχ λέμε τώρα .... η κόρη του dim (Ελληνίδα που ζει έξω). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Υπάρχουν κι ενδιάμεσες καταστάσεις, πχ λέμε τώρα .... η κόρη του dim (Ελληνίδα που ζει έξω). Τον πειράζετε και μετά μας παίρνει όλους η μπάλα! 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BillTrantos είπε Τον πειράζετε και μετά μας παίρνει όλους η μπάλα! Απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα. Άλλωστε ο dim έχει κατανόηση, κι εσύ έχεις telecaster (σοβαρός λόγος να σε συμπαθήσει). 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Babe Ruth - A Fistful of Dollars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Blast from the past (again)... 1. 2. 3. 4. 5. 6. Αυτό θα παίζει στην κηδεία μου...την ώρα που θα με καίνε σαν τον Darth Vader... 7. 8. 9. Η Άντα είναι μύθος...δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν την αγαπάει πραγματικά! 10. Και μιας και το πηγα στα cover... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Με τη δεσποινίδα McAlpine, μου θυμίσατε έναν άλλο MacAlpine των νιάτων μας. Στο μπάσο δεν λέω ποιος- το λένε οι κομπρέσορές του 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, johnps είπε πολύ καλό αυτό, μου θύμισε το Combo de la Muerte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις