Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 I'm sorry for the things I've done I've shamed myself with lies My cruelty has punctured me And now I'm running dry I'm sorry for the things I've done I've shamed myself with lies But soon these things are overcome And can't be recognized Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, g.p είπε I'm sorry for the things I've done I've shamed myself with lies My cruelty has punctured me And now I'm running dry I'm sorry for the things I've done I've shamed myself with lies But soon these things are overcome And can't be recognized Τον έχω λιώσει τον δίσκο. Κι αφού με έβαλες (εσύ κι ο Παύλος) στο κλίμα του παρελθόντος .... Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 I am not fighting, for justice I am not fighting, for freedom I am fighting, for my life And another day in the world here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Κι άλλα ... Α κάτσε, τώρα με έβαλες σε άλλο mood .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 ε ναι <Σου βγάζω το καπέλο που δεν φοράω> Σκαριμπας Καλό βράδυ/Καλή συνέχεια I sit and watch the children play Doing things I used to do They think are new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλό βράδυ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Θυμήθηκα που έχω καιρό να πιω μπύρες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 35 minutes ago, bouzoukleri said: Θυμήθηκα που έχω καιρό να πιω μπύρες .... Τι στο...αυτό σκεφτόμουν μόλις πριν λίγο... Προσωπικά αναγκάστηκα να το δω/ακούσω τουλάχιστον 20 φορές για να μπορέσω να εστιάσω στους στίχους και στις "οπτικές αναφορές" του βίντεο ώστε να έχω την μεγάλη εικόνα...είχα στραμένη την προσοχή μου αλλού φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις