manosx Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Το κανουμε που το κανουμε, ας το κανουμε σωστα Ας βαλουμε και τον μεγαλο Χεντελ, μιλαει ο Εωσφορος: Ελατε τρομερες δυναμεις του Ερεβους Οπλιστειτε με οργη και κουραγιο Να παμε στον Παραδεισο να τους απαυτωσουμε οτι εχουν και δεν εχουν ( Ελευθερη μεταφραση) Και επιλογος με πραγματικο καφριλικι στο υψηλοτερο δυνατο επιπεδο, τερμα ηχεια και παμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 4 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Αχ αυτή η ρομαντίλα του Σοπέν. Μπίλαρε μάλλον πάνε καλά τα πράγματα εκεί. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αχ αυτή η ρομαντίλα του Σοπέν. Ο Σοπέν είναι από τους κλασικούς που πάντα ακούω και μετανιώνω που δεν ασχολήθηκα όταν έπρεπε με αυτόν τον κόσμο. Ένας άλλος είναι ο Ραχμάνινοφ, ειδικά σε δικές του εκτελέσεις, ή του καλού του φίλου Horowitz. 26 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπίλαρε μάλλον πάνε καλά τα πράγματα εκεί. Τα πράγματα πάνε καλά ναι 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Άτιμη φάρα οι μπασίστες συνθετικά. Γράφουν πολύπλοκες αρμονίες. Για σκεφτείτε, Dave Holland, Charles Mingus, κλπ. Κι αυτός εδώ ο μπασίστας είναι φοβερός. Harish Raghavan, από το album του Calls for Action του 2019. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Από το ίδιο album το αγαπημένο μου κομμάτι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Και λέω που το ξέρω αυτό το όνομα, που το ξέρω... Δεν έχω κάποιο άλμπουμ του αλλά τον έχω στο τελευταίο άλμπουμ του Walter Smith III. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει παίξει με πολύ κόσμο. Τα προσωπικά του album είναι μόλις δύο (το ένα καλύτερο από το άλλο αν σου αρέσει αυτή η μουσική), και είναι αρκετά "πειραματικά/αφαιρετικά". Φοβερό κομμάτι αυτό που έβαλες. Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις