MarLog Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Ωραίο είναι και αυτό Έχει και αρμόνιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Για την ημέρα του πατέρα έστω και μια μέρα καθυστερημένα. Έχω έναν ξάδερφο που 1.90 μέτρα ύψος που πιτσιρικάς μου πέταξε ένα σβώλο και έκανε θρύψαλα ένα ποτήρι .τον έβαλε ο πατέρας του σε ένα δωμάτιο έβγαλε την ζωστήρα και μετά από ένα τέταρτο της ώρας άκουσα από έναν γίγαντα 1.90 ύψος να φωνάζει φτάνει ποια πατερουλη δεν αντέχω άλλο ποια. 2014 την ώρα της κηδείας του πατέρα μου μπαίνει καθυστερημένα στην εκκλησία την ώρα της λειτουργίας αυτός ο γίγαντας με αγκαλιάζει και μου λέει χάσαμε τους πατερουληδες μας. Αλλα ας ακούσουμε και μία γυναικεία άποψη Το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Άλλη μια φορά γιατί ανάμεσα στα προβλήματα μου, Πατέρας είμαι ρε γαμώτο και για να γίνει πλήρως κατανοητό Ι don't wanna be a hard working man like my dad. Προτιμω το Natural Man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2023 Where is the Boss?. Who is asking? name is Johnny Guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Τι θυμηθηκα ο ανθρωπας Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Την πρωτη φορα που το ακουσα γελασα, λιγο ομως Μετα το ξαναπετυχα κ ξανα Μην τα πολυλογω αυτη η cheesy μεγαγχολια του μου εχει κολλησει Νιωθω το καημενο το γατακι κ ποσο απλα κ ειλικρινα (φανταζομαι πως) τα λεει Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Με αυτά που λένε αφτοί οι αντιχρίστοι στο παρακείμενο νήμα, μου ήρθε η όρεξη να ακούσω αφτούς τους... βελζεβούλιδες. O tempora o mores δηλαδή... 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με αυτά που λένε αφτοί οι αντιχρίστοι στο παρακείμενο νήμα, μου ήρθε η όρεξη να ακούσω αφτούς τους... βελζεβούλιδες. O tempora o mores δηλαδή... Ε βαλε την κομματαρα τοτε. Μην υμνεις κ εσυ τον εξωαποδω 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις