Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ο Σου φαίνεται για "Ο"? Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Ο μαυρος ρε. Ο μπλακ. Με την τελεκαστερ. Για κιθάρες μιλαμε αφου 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Σου φαίνεται για "Ο"? Βλέπεις Gibson, είναι καλό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Ο μαυρος ρε. Ο μπλακ. Με την τελεκαστερ. Για κιθάρες μιλαμε αφου A, στο "live" είσαι ακόμα? Ο wannabe B.B. King είναι guest, το γκρουπ είναι duo και αποτελείται από την τραγουδιάρα/κιθαρίστρια και τον DJ/whatever. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Μ αρεσει αυτος ο κεχρης μπροστα που λέει σοβαρα σοβαρα the sound of the future.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μ αρεσει αυτος ο κεχρης μπροστα που λέει σοβαρα σοβαρα the sound of the future.... Πλάκα πλάκα, δίκιο έχει... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε A, στο "live" είσαι ακόμα? Ο wannabe B.B. King είναι guest, το γκρουπ είναι duo και αποτελείται από την τραγουδιάρα/κιθαρίστρια και τον DJ/whatever. Φαντασου αν ειναι αυτος ο μουσαφιρης τι ειναι ο νοικοκυρης με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Φαντασου αν ειναι αυτος ο μουσαφιρης τι ειναι ο νοικοκυρης Δεν το βλέπεις τι είναι? Dee Jay... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν το βλέπεις τι είναι? Dee Jay... εγω ξέρω με τους ντητζεηδες χορεύεις τώρα κοιμάσαι κι όλας? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εγω ξέρω με τους ντητζεηδες χορεύεις τώρα κοιμάσαι κι όλας? Τώρα κυρίως σπας τ'αρ!$%@& σου... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις