mpamps Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Joe Bonammassa - Blues Deluxe Gary Moore - Story of the Blues 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τελικά, εσύ έχεις την κόπια της Ακρίτα; Είσαι τόόόόόσο συλλέκτης; 3 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, trolley είπε Τελικά, εσύ έχεις την κόπια της Ακρίτα; Είσαι τόόόόόσο συλλέκτης; Έχω κόπια(ες) ορίτζιναλ φιλωΟυζ, ο Νιονιος έχει μεγαλώσει μαζί με τη μάνα μου ,κολληταρια είναι ακόμα και τώρα που είναι τριακοσίων ετων. Σιγά μη περίμενα κόπια από το σουργελο Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από Superfunk 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Ξεκινώ περίοδο με νοσταλγικά ακατέργαστα ώστε να κερδίσω τη συμπάθεια τυχόν συνφορουμιτών με παρόμοια ψυχολογία: Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Η μαγεια του @Superfunk φαινεται στο οτι ποσταρε το φορτηγο (αντι για παραδειγμα το περιβολι του τρελου). Ετσι γινεται η τρολο-δουλεια η σωστη, με το σωστο ταημηνγκ κ το σωστο στεητμεντ. Κουντος Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Η μαγεια του @Superfunk φαινεται στο οτι ποσταρε το φορτηγο (αντι για παραδειγμα το περιβολι του τρελου). Ετσι γινεται η τρολο-δουλεια η σωστη, με το σωστο ταημηνγκ κ το σωστο στεητμεντ. Κουντος Το Φορτηγό, είναι το μόνο που έχω στο VLC του κινητού από Σαββόπουλο, για να το ακούω στο μετρό που δεν πιάνουν τα δεδομένα (στην επιφάνεια της γης ακούω σπετζοφαι) και αυτό όντως άκουγα το πρωί... Γιατί; Έγινε κάτι με τον Σαββόπουλο? Έχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα;Τα πωλεί; Για πείτε.... γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Γιατί; Έγινε κάτι με τον Σαββόπουλο? Έχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα; Για πείτε.... γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Superfunk, είσαι ο αδύναμος κρίκος!! Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2023 από trolley 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Έχει συλλογή υπογεγραμμένων άλμπουμ του η Ακρίτα;Τα πωλεί; Για πείτε.... γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Σατανά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις