fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Πω πω, πιτσιρικάς ήμανε ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Tank;;; 22 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι όλα ποζεριά όμως φίλως. Tank;;; Πόσο γέροντες είμεθα φίλος; Είχα ξεχάσει και την ύπαρξη τους λαίμαι... Αλλά εγώ θα σου υπενθυμίσω μια πρώιμη ποζεριά- καθότι τα αγόρια εξελίχθηκαν σε πόζερους maximus (αν και εδώ είναι λίγο NWOBHM). 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πω πω, πιτσιρικάς ήμανε ... Λατρεύω όμως λαίμαι... Και με αυτά και τα άλλα ξύπνησε η 80ίλα- κάτι κοπάνες για να πάμε για καμία μπύρα στη Best (στην Ηλιούπολη) και να δούμε οβίδεον το Kerrang compilation της εποχής που περιείχε το ακόλουθο: 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε να πάμε για καμία μπύρα στη Best (στην Ηλιούπολη) Στον Λάκη? Κάθε τόσο εκεί ήμασταν. Του ζητάγαμε συνέχεια πράγματα. "Έχεις τους τάδε?" "Τους τάδε δεν έχω? Βέβαια." "Θα βάλεις κανένα βίντεο?" "Το έχω στο αμάξι, δεν το έχω εδώ." Όλα στο αμάξι τα είχε. Άλλα τα είχε παραγγείλει υποτίθεται, άλλα τα είχε σπίτι του υποτίθεται, κλπ. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Στον Λάκη? Κάθε τόσο εκεί ήμασταν. Του ζητάγαμε συνέχεια πράγματα. "Έχεις τους τάδε?" "Τους τάδε δεν έχω? Βέβαια." "Θα βάλεις κανένα βίντεο?" "Το έχω στο αμάξι, δεν το έχω εδώ." Όλα στο αμάξι τα είχε. Άλλα τα είχε παραγγείλει υποτίθεται, άλλα τα είχε σπίτι του υποτίθεται, κλπ. Ναι ρε φίλος... Και το άλλο που θυμάμαι να μας λέει κάθε φορά ήταν το "και το βράδυ έρχονται οι χαρλεάδες"... Θεούλης καλή του ώρα. Μιλάμε όλο το γυμνάσιο το έβγαλα εκεί μέσα , με τη μπύρα να έχει κάνα 100ρικο δρχ- αν θυμάμαι καλά. Ωραίες εποχές... τα νιάτα μας! 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ωραίες εποχές... τα νιάτα μας! Πόσο δίκιο έχεις ... Αυτοί ήταν από τους αγαπημένους μου τότενες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αυτοί ήταν από τους αγαπημένους μου τότενες. Πω... πω... πω... Τι είπες τώρα; Tokyo Blade Είχα να το ακούσω δεκαετίες- χωρίς υπερβολή. Έλα πάμε να θυμηθούμε τα νιάτα μας τότενες... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έλα πάμε να θυμηθούμε τα νιάτα μας τότενες... Χαχα, αμέ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Χαχα, αμέ. Λατρεύω όμως... Και μπράβο σου που τo θυμήθηκες. Θα πάω λίγο πιο mainstream 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λατρεύω όμως... Και μπράβο σου που τo θυμήθηκες. Θυμάμαι κι άλλα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις