Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μακλάφλης. Με Joey φυσικά. Έλεγα να βάλω πάλι Joey αλλά με Christian McBride. Αλλά και με McLaghlin δεν θα με χάλαγε. Huge fan here και των δύο. Οπότε, με τη σειρά... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, dataentry1968 είπε Huge fan here και των δύο. ##MeToo## Τους είχα δει στον Λυκαβηττό και ήταν συγκλονιστικοί. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε ##MeToo## Τους είχα δει στον Λυκαβηττό και ήταν συγκλονιστικοί. Εγώ μόνο τον Joey, στου Φακανά, με Gadd. Τον John δυστυχώς δεν... Anyway, άκου το παρακάτω, και κάνε και ένα subscribe αν θες στο κανάλι μου. Συνήθως ανεβάζω tracks που δεν τα βρισκω στο youtube, όπως το συγκεκριμένο. McLaughlin / DeFrancesco / Chambers. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε κάνε και ένα subscribe αν θες στο κανάλι μου Ντεν έκο λογκαριασμό στο YT καρντιά μου. EDIT: Γιατί μπερδεύτηκες? Επεξεργασμένο 21 Απριλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ντεν έκο λογκαριασμό στο YT καρντιά μου. Κακώς. Φτιάξε έναν, τζάμπα είναι. Και μετά ξέρεις, subscribe... Σκέψου το σοβαρά ακούγοντας το παρακάτω. Dave Stryker - guitar Joey DeFrancesco - Hammond Adam Nussbaum - drums Aπ'ο το άλμπουμ Dave Stryker Trio - Stardust του 1995. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εσύ έλειπες.... Κάτσε, μόνο μην ποστάρεις κάνα punk... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΈΝΑ ΠΑΝΚ Άσχετο, αλλά ρε φίλε, μόνο 28? Δηλαδή δεν μπόρεσες να πείσεις δύο ακόμα φίλους/συγγενείς/περαστικούς να κάνουν subscribe στο κανάλι σου? Κάνε ωρέ μια καμπάνια να ενημερωθεί ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό, και δεν μπορεί, 2-3 θα τσιμπήσουν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, dimsonic είπε τι ζήσαμε αδερφέ μου.... Βεβαίως, και πλουραλισμό ακουσμάτων. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Fred Chapellier & The Gents - 3:45AM (2018) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις