odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Φρεσκο κουφιο twang! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2023 Devin Townsend Α-ΚΡΑΙ-ΟΣ 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Σαν σήμερα πριν από μια... ζωή. 2/2/81 βγήκε αυτό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Τα τελευταία 9 και κάτι λεπτά πριν το Big Bang...ο "αρχιμάγειρος" όπως τον αποκαλούσε ο αείμνηστος Χριστόδουλος Χάλαρης, κατέγραψε τον ήχο, αλλά δεν πήρε Νόμπελ γιατί δεν υπήρχε το βραβείο τότε που το έκανε... Προσωπική εκτίμηση: Οι εκτελέσεις του Karl Richter είναι (μάλλον) σαν να ακούς τον Ιωάννη... On 1/31/2023 at 9:33 PM, BillTrantos said: Devin Townsend Α-ΚΡΑΙ-ΟΣ Να σημειωθεί στα πρακτικά πως ο Arjen είναι τόσο προσιτός που "δεν υπάρχει". Του έστειλα κάποια στιγμή από το φατσοβιβλίο κάτι δικό μου, περισσότερο από περιέργεια για να δω αν απαντάει κάποιος (φυσικά δεν περίμενα να είναι αυτός) και ο τύπος απάντησε με παρατηρήσεις (οι οποίες φυσικά ήταν ολόσωστες)...έμεινα κάγκελο...τι να πεις σε αυτό; Λες και ήμαστε φίλοι ή έστω γνωστοί. Το ότι γράφει σαν τρελλός κι έχει συνεργαστεί με τον "μισό πλανήτη" είναι άλλο θέμα. Τώρα το αν αρέσουν ή όχι αυτά που γράφει δεν αποτελεί αντικείμενο αντιπαράθεσης, καθώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 9:33 ΜΜ, BillTrantos είπε Devin Townsend Α-ΚΡΑΙ-ΟΣ Εμένα το κομμάτι μου άρεσε, αλλά ομολογώ ότι παράλληλα με "κούφανε": Περίμενα ότι θα ερχόταν η μινόρε "σκοτεινή καταιγίδα", αλλά αντ' αυτής έσκασε ένα πολύ ματζόρε, "φωτεινό στιγμιότυπο". Μπράβο τους πάντως... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 The Rascals-Peaceful World Sly&and the Family Stone-There is a Riot Goin'On. (Black&White σημασία δεν έχουν μόνο οι δυνάμεις αλλά και πως τις τοποθετείς.Μπορείς να τις τοποθετήσεις κατά τέτοιο τρόπο ώστε να να κάνεις την ρόδα να τσουλήσει ή να σηκώσεις το "βάρος" (μοχλός). Μπορείς να τις τοποθετήσεις όπως ο Σίνις ο Πιτυοκάμπτης (αυτός που λυγίζει πεύκα) και να σκίζεις ανθρώπους και όχι μόνο στα δυο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Slayer ! 1 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Άντε θυμήθηκα τα παλιά ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Ήμουν και είμαι μελετηρός άλλα...... Α! Έφυγε και ο Tom Verlain τωνTelevision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2023 Indians Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις