John Tzinieris Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Ταιριάζει με τις μέρες: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2023 Η αποκηρυγμένη (από τον Lemmy) λατρεία 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2023 Το τελευταίο track, αφιερωμένο στον Κοκλώνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2023 Από το καλύτερο punk, rock, jazz, metal, prog, psych etc. album εκείνης της 10ετίας... Steve, Pete, Terry και ο τεραστιος T.M. Stevens a.k.a. Shaka Zulu... Πετρίδη...φάε τα συκώτια σου με τους Beatles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Aifa Mist-Antiphone/stucturalism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2023 Τον Χριστο φαντάρο είδαμε την αντίστοιχη βραδιά στο Ρόδον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις