matawan Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο... Και μαζί τους και οι παντοτινές 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Για τους αδερφούς Στράτο και Gvour- για τα βράδια μεταξύ "μπινελικίων" (φαγητού), ηχογράφησης, μουσικής, μπύρας (με θεό Στράτο να λέει το κορυφαίο: Αν τελειώσουν έχω καφάσι στον πορτ μπαγκάζ) και τζαμαρίσματος Για αυτά λατρεύω το Noiz... Αδέρφια δικά σας. Edit: Και αυτά... 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 @Terry RoscoeBeck5 Παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα. Μας ελιωσες με ολα τα παραπανω που ξες οτι αγαπαμε,καλα εκανες ομως. Την ευχη μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένας ψίθυρος ψυχής, μια εσωτερική ανάσα. Μου άρπαξε την καρδιά και την κρατάει σφιχτά. Συναίσθημα, ήχος, δυναμικές, φραζάρισμα, άγγιγμα, παίξιμο, τεχνική, μπάντα, όλα τέλεια. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Η κρύα φθινοπωρινή νύχτα, με τον βοριά να φυσάει έξω, και ένα φθηνό ουίσκυ στο τραπεζάκι δίπλα μου, ταιριάζει απόλυτα με αυτό το κλασσικό standard. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Calvin Keys -Blue Keys 2022 full album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις