Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ευτυχως ο Μέγας ηγέτης είναι Χριστιανός ορθόδοξος σε αντίθεση με τον Αφορεσμένο. Μάλλον για αυτό έχει 15 χλμ ουρά στα σύνορα με τη Γεωργία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kpeyos είπε Μάλλον για αυτό έχει 15 χλμ ουρά στα σύνορα με τη Γεωργία... Αυτοί είναι κομμουνιστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kpeyos είπε Μάλλον για αυτό έχει 15 χλμ ουρά στα σύνορα με τη Γεωργία... Όλοι αυτοί έρχονται στα Φιλαδέλφεια για τα εγκαίνεια του ναού την Παρασκεβή! ΑΕΚτζήδες είναι. Γιατί και στην Ρωσία ... ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ψηφίζω τις άνωθι ως τις δυο καλύτερες back to back απαντήσεις που έχω δει 15 χρόνια στο forum. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όλοι αυτοί έρχονται στα Φιλαδέλφεια για τα εγκαίνεια του ναού την Παρασκεβή! ΑΕΚτζήδες είναι. Γιατί και στην Ρωσία ... ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Αν και δεν είμαι αεκτζης και γενικά δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους θεάματα η ΑΕΚ έχει την σωστή σημαία.Απο εκεί την πήραν και οι Ρώσοι. Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε μπαγάσα @Κβαντική Διεμπλοκή είσαι ο ορισμός του τρολ. Όλο σχετικά θέματα με τους κανονισμούς ανοίγεις. Παράθεση Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους και μπορεί να οδηγούν σε flame wars. Θέματα της επικαιρότητας πολιτικά, ρατσιστικά και αμφιλεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας διαγράφονται. απο την ανάποδη όμως. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ρε μπαγάσα @Κβαντική Διεμπλοκή είσαι ο ορισμός του τρολ. Όλο σχετικά θέματα με τους κανονισμούς ανοίγεις. απο την ανάποδη όμως. Δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας διότι πολύ απλά όλη η ανθρώπινη ιστορία είναι φτιαγμένη μέσα από συνωμοσίες . Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε ....άδραξε την ευκαιριακή προσήλωση στην αντιπροσωπευτικότητα της προσφοράς του αδηφάγου χάους, που φέρνει την ολοκληρωτική μεταστροφή των οργανικών αναγκών που προκύπτουν και δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την φωτεινή διαύγεια που διακρίνει τα πεπραγμένα τους. Σου έχει τύχει να κοιτάς ένα πίνακα, να μη καταλαβαίνεις τι απεικονίζει, αλλά να σε ξετρελαίνει; Αυτό έχω πάθει με αυτή την πρόταση, μα την Παναγία δεν κατάλαβα τίποτα αλλά δεν χορταίνω να τη διαβάζω! Τι έγραψες ρε Στράτο... (Σε παρακαλώ μη μας το εξηγήσεις, θα χάσουμε όλη την μαγεία) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, roberto30 είπε Σου έχει τύχει να κοιτάς ένα πίνακα, να μη καταλαβαίνεις τι απεικονίζει, αλλά να σε ξετρελαίνει; Αυτό έχω πάθει με αυτή την πρόταση, μα την Παναγία δεν κατάλαβα τίποτα αλλά δεν χορταίνω να τη διαβάζω! Τι έγραψες ρε Στράτο... (Σε παρακαλώ μη μας το εξηγήσεις, θα χάσουμε όλη την μαγεία) Έτσι είναι και ο Χέγκελ φίλε μου.Κουλτουριαρης χωρίς να βγάζεις κανένα νόημα.Ισως ο φίλος fusion να είναι ξενοσπουδαγμενος.Βασικα έτσι είναι και τζάζ,μια μορφή τέχνης χωρίς κανένα νόημα ενώ η πλάση φτιάχτηκε με σκοπό.Δεν θέλω να θίξω σε καμία περίπτωση τον αγαπητό φίλο απλά αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ισως ο φίλος fusion να είναι ξενοσπουδαγμενος. Εγώ σπούδαξα στο πεζοδρόμιο ασούμε. Όλη μέρα διάβαζα το γκανιάν, να δω τι δίνανε οι ρολογάδες. Ήξερα και τον Τσοκολάϊ, τον Πολυκαντρίτη, τον Δημητσάνη, και άλλους. Και μετά θανάση και κόκκαλα στα καφενεία. Ένα φεγγάρι έκανα και αβανταδόρος σε παπατζήδες στην Ομόνοια. Μεταπτυχιακά λέμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση