Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Αν και εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα με το κρύο παρόλαυτα δεν πάει άλλο με Κούλη και παπαγάλους. Τι λέτε αξίζει;Έχει και βότκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στο τέλος του βίντεο, αυτός ο μικρός (EU) δεν μαχαίρωσε τον John Snow (Russia) σε κάποιο σημείο του game of thrones ; Και εκεί στο 0:06 που λέει "beautiful women" γιατί δείχνει δυο μικρά κοριτσάκια...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Στο τέλος του βίντεο, αυτός ο μικρός (EU) δεν μαχαίρωσε τον John Snow (Russia) σε κάποιο σημείο του game of thrones ; Και εκεί στο 0:06 που λέει "beautiful women" γιατί δείχνει δυο μικρά κοριτσάκια...; Και μετά δείχνει μια ενήλικη. Το θέμα είναι Μόσχα η αγία Πετρούπολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Το θέμα είναι Μόσχα η αγία Πετρούπολη; Irkutsk.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Irkutsk.... Ωραία φαίνεται έχει και ποτάμια αλλά θέλω πιο κοντά να έρχομαι διακοπές το καλοκαίρι στο χωριό μου. Χειμώνα δεν με πειράζει εκεί το πετρέλαιο έχει 40 λεπτά το λίτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ωραία φαίνεται έχει και ποτάμια αλλά θέλω πιο κοντά να έρχομαι διακοπές το καλοκαίρι στο χωριό μου. Χειμώνα δεν με πειράζει εκεί το πετρέλαιο έχει 40 λεπτά το λίτρο. Μαζί σου.... όχι τίποτα αλλά έγραψες καλά λόγια στο κομμάτι μου, οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Κι άμα πας εκεί, και σε στείλουν αλλού με το ζόρι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Μαζί σου.... όχι τίποτα αλλά έγραψες καλά λόγια στο κομμάτι μου, οπότε... Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Και ο malmsteen είναι ομολογουμένως αντιπαθητικός.Δεν λέω κάτι για εσένα δεν σε ξέρω απλά λέω ότι δεν έχει σημασία. Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κι άμα πας εκεί, και σε στείλουν αλλού με το ζόρι? Δε νομίζω έχουν χριστιανό ορθόδοξο πρόεδρο ενώ εμείς αφορεσμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Δε νομίζω έχουν χριστιανό ορθόδοξο πρόεδρο ενώ εμείς αφορεσμένο. Να πας τότενες. Αλλά άμα βρεθείς με κανένα φύλλο πορείας να θαυμάσεις από κοντά τις Ουκρανικές ομορφιές, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα. Έτσι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Να πας τότενες. Αλλά άμα βρεθείς με κανένα φύλλο πορείας να θαυμάσεις από κοντά τις Ουκρανικές ομορφιές, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα. Έτσι? Αυτό μπορεί να συμβεί και εδώ.Τουλαχιστον εκεί θα πολεμήσεις με την σωστή πλευρά της ιστορίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση