Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου ότι είχε βγάλει signature model και στον σαν κιαφτουνονε- αλλά γιατί όχι... Βασικά αν έπρεπε να βγάλουν μόνο σε ΕΝΑΝ κιθαρίστα στην ιστορία τσι μουσικής σε αποαφτουνονα έπρεπε να βγάλουν μόνο 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε Βασικά αν έπρεπε να βγάλουν μόνο σε ΕΝΑΝ κιθαρίστα στην ιστορία τσι μουσικής σε αποαφτουνονα έπρεπε να βγάλουν μόνο Πρώτος signaturάς ποιος να ήτανε άραγε; Ο Les Paul; Ή ο Chet Atkins; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Βασικά αν έπρεπε να βγάλουν μόνο σε ΕΝΑΝ κιθαρίστα στην ιστορία τσι μουσικής σε αποαφτουνονα έπρεπε να βγάλουν μόνο Δεν ξέρω εγώ απ' αυτά φίλος... Αν δεν βγάλουν όμως ένα signature μονδέλο για τον sir εκεί στην 7ender είναι για τον λάκκο των λεόντων- όπως είδες τις κουβαλάει δυό-δυό τσι stratocaster, είναι και guitar hero και έχει πει το Miss You O αποαφτουνονας έχει πει Miss You; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, fusiongtr είπε Έχει ο Vai πλατινένιους δίσκους? Δεν ξέρω αν έγιναν πλατινένιοι αλλά σίγουρα είναι εκπληκτικοί οι 2 που έκανε με τον David Lee Roth. 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Nestoras είπε που έκανε με τον David Lee Roth. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Τίποτε άλλο να μην είχε παίξει, αυτό και μόνο φτάνει. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατα την αποψη μου Guitar heroes ειναι ολοι αυτοι οι οποιοι ενεπνευσαν διαχρονικα κοσμο να πιασει κιθαρα και υπηρξαν τρομερα επιδραστικοι οι οποιοι βεβαια δεν ηταν απαραιτητα βιρτουοζοι (πχ Cobain...Hammett...Young...Morello κτλ) ειχαν oμως ολο το πακετο και πηγαν την εννοια "κιθαρίστας" ανα βημα παραπερα και οχι την εννοια "κιθαρα". Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των οργανων θα ειναι παντα η φωνη....ολα τα υπολοιπα θα κανουν κυκλους....η σειρα τους θα ερχεται και θα φευγει....στην εποχη που ζουμε η σειρα της κιθαρας εχει περασει....κιθαρισταραδες υπαρχουν στις μερες μας και με το παραπανω αλλα η ταχυτητα μεταδοσης της πληροφοριας δεν τους αφηνει να γινουν guitar heroes καθως το κοινο που θα τους ακουσει δεν ειναι σιγουρο πως μεγαλωνει αλλα το κοινο που θα τους αγαπησει και θα τους κανει heroes ειναι σιγουρο πως συρρικνωνεται! Επεξεργασμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 από leon7pap 1 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, leon7pap είπε Κατα την αποψη μου Guitar heroes ειναι ολοι αυτοι οι οποιοι ενεπνευσαν διαχρονικα κοσμο να πιασει κιθαρα και υπηρξαν τρομερα επιδραστικοι οι οποιοι βεβαια δεν ηταν απαραιτητα βιρτουοζοι (πχ Cobain...Hammett...Young...Morello κτλ) ειχαν oμως ολο το πακετο και πηγαν την εννοια "κιθαρίστας" ανα βημα παραπερα και οχι την εννοια "κιθαρα". Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των οργανων θα ειναι παντα η φωνη....ολα τα υπολοιπα θα κανουν κυκλους....η σειρα τους θα ερχεται και θα φευγει....στην εποχη που ζουμε η σειρα της κιθαρας εχει περασει....κιθαρισταραδες υπαρχουν στις μερες μας και με το παραπανω αλλα η ταχυτητα μεταδοσης της πληροφοριας δεν τους αφηνει να γινουν guitar heroes καθως το κοινο που θα τους ακουσει δεν ειναι σιγουρο πως μεγαλωνει αλλα το κοινο που θα τους αγαπησει και θα τους κανει heroes ειναι σιγουρο πως συρρικνωνεται! Το σκεπτικο φαινεται σωστο αλλα αλλαζει δραματικα με την εποχη και αντίστοιχα την ηλικία καθενος. Πχ για μενα τα ονοματα που αναφερεις ειναι μεν γνωστα αλλα ουτε ειχα ποτε δισκογραφια ουτε καν σταματω τι κανω να τους ακουσω στο ραδιο. Καποιους μαλιστα ουτε θα καταλαβω οτι παιζουν εκτος ισως απο πολυ γνωστα των acdc που και παλι μπορει στο ραδιο να αλλαξω σταθμο Τον δε Angus θα τον θεωρήσω ως "ηρωα" οχι κιθαριστικα αλλα ως εικονα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, dimsonic είπε Το σκεπτικο φαινεται σωστο αλλα αλλαζει δραματικα με την εποχη και αντίστοιχα την ηλικία καθενος. Πχ για μενα τα ονοματα που αναφερεις ειναι μεν γνωστα αλλα ουτε ειχα ποτε δισκογραφια ουτε καν σταματω τι κανω να τους ακουσω στο ραδιο. Καποιους μαλιστα ουτε θα καταλαβω οτι παιζουν εκτος ισως απο πολυ γνωστα των acdc που και παλι μπορει στο ραδιο να αλλαξω σταθμο Τον δε Angus θα τον θεωρήσω ως "ηρωα" οχι κιθαριστικα αλλα ως εικονα Δεν έχει να κάνει με το αν τους ακούς εσύ η εγώ....και εγώ τον SRV η τον Malmsteen η τον Young πχ τους σιχαίνομαι όμως είναι guitar heroes.... το παίξιμο και η εικονα τους επηρέασε τόσο κόσμο οπότε δεν έχει σημασία αν εμένα μου αρέσουν η όχι... Υπάρχουν παίχτες τεχνικά δέκα φορές πάνω αλλά δεν είναι heroes για κάποιο λόγο... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, leon7pap είπε Δεν έχει να κάνει με το αν τους ακούς εσύ η εγώ....και εγώ τον SRV η τον Malmsteen η τον Young πχ τους σιχαίνομαι όμως είναι guitar heroes.... το παίξιμο και η εικονα τους επηρέασε τόσο κόσμο οπότε δεν έχει σημασία αν εμένα μου αρέσουν η όχι... Υπάρχουν παίχτες τεχνικά δέκα φορές πάνω αλλά δεν είναι heroes για κάποιο λόγο... Δεν ξερω. Δεν νομιζω να ηρωοποιηθηκαν ποτε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση