σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Το μονο σουξε κ σε Μιλλερ που μπορουσα να σκεφτω ειναι αυτο Δεν ειναι Τιμ ειναιΣτηβ να τ'αφησω? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τι ακριβώς προβλέψιμο έχει αυτό το κομμάτι; Για να δεις την διαφορά με το απρόβλεπτο κιθαριστικό παίξιμο, δες αυτό. Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται και από που σου 'ρχεται. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να σου απαντήσω με μια ερώτηση. Πώς μπορείς να ακούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια προβλέψιμη μουσική, στην οποία η έννοια του αυτοσχεδιασμού, είναι σχεδόν παντελώς απούσα, που μετά από λίγο, ξέρεις πάνω κάτω τι συμβαίνει και τι θα ακούσεις, χωρίς να βαρεθείς? Μια μουσική που πχ η αρμονία είναι λίγο-πολύ συγκεκριμένη, και ο σολίστας παίζει πάνω σε μια ή δύο κλίμακες, έχοντας την άνεση να παίξει γρήγορα χωρίς να σκέφτεται τις αρμονικές αλλαγές (αφού δεν υπάρχουν τέτοιες), αυτό να τον περιορίζει δημιουργικά, και να μην το αντιλαμβάνεται. Ωραία θα απαντήσω κ εγώ με μια ερώτηση γιατί είμαι intermediate ακόμα και δεν παίζω αυτά που παίζει ο Κβαντικός. Καταλαβαίνω ότι θα με περιόριζε το να παίζω στις ίδιες κλίμακες με τις ίδιες εναλλαγές. Αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι παιδευομαι με τις dorian και τις mixolydian βελτιώνοντας την τεχνική μου, τις γνώσεις μου κλπ, αλλά μη βελτιώνοντας τη "μελωδία" στο παίξιμο μου. Ίσως εκεί σκαλώνω και με τη fusion. Δε μου ακούγεται αρκετά μελωδική. Η "μελωδία" που έχω στο νου μου είναι προβλέψιμη, όντως. Αλλά ίσως με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα, όντας στο μουσικό comfort zone μου Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Nekkon είπε Καταλαβαίνω ότι θα με περιόριζε το να παίζω στις ίδιες κλίμακες με τις ίδιες εναλλαγές. Αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι παιδευομαι με τις dorian και τις mixolydian βελτιώνοντας την τεχνική μου, τις γνώσεις μου κλπ, αλλά μη βελτιώνοντας τη "μελωδία" στο παίξιμο μου. Ίσως εκεί σκαλώνω και με τη fusion. Δε μου ακούγεται αρκετά μελωδική. Η "μελωδία" που έχω στο νου μου είναι προβλέψιμη, όντως. Αλλά ίσως με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα, όντας στο μουσικό comfort zone μου Όσο "τρίβεσαι" μουσικά, τόσο θα αυξάνεται η επιθυμία για περισσότερη ελευθερία όσον αφορά στο τι και πώς θα παίξεις (και θα ακούσεις). Όταν δεν θα αισθάνεσαι πια παίδεμα τα εργαλεία σου, τότε θα αρχίσεις να τα βάζεις να δουλέψουν περισσότερο δημιουργικά για σένα, γιατί θα σταματήσεις να σκέφτεσαι, και θα αρχίσεις να "ακούς". Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τι ακριβώς προβλέψιμο έχει αυτό το κομμάτι; https://youtu.be/D4OxW_0qqv8 https://youtu.be/E2hZDzJp9Pc κάθε επόμενη φράση με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nekkon είπε Ωραία θα απαντήσω κ εγώ με μια ερώτηση γιατί είμαι intermediate ακόμα και δεν παίζω αυτά που παίζει ο Κβαντικός. Καταλαβαίνω ότι θα με περιόριζε το να παίζω στις ίδιες κλίμακες με τις ίδιες εναλλαγές. Αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι παιδευομαι με τις dorian και τις mixolydian βελτιώνοντας την τεχνική μου, τις γνώσεις μου κλπ, αλλά μη βελτιώνοντας τη "μελωδία" στο παίξιμο μου. Ίσως εκεί σκαλώνω και με τη fusion. Δε μου ακούγεται αρκετά μελωδική. Η "μελωδία" που έχω στο νου μου είναι προβλέψιμη, όντως. Αλλά ίσως με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα, όντας στο μουσικό comfort zone μου Φίλε εγώ δεν είπα πουθενά ότι παίζω καλύτερα απο κανέναν εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Αφού, τελικά, όλοι συμφωνούμε οτι guitar hero είναι αυτός που θα εμπνεύσει τον οποιοδήποτε να πιάσει μια κιθάρα και να παίξει (είτε αυτό είναι μια δική του δημιουργία είτε cover κλπ), τι φαγωμάρα σας έχει πιάσει με το τι στυλ παίζει ο καθένας και πόσες νότες μπλα μπλα μπλα..... και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο; Όσο γκιταρ χοιρο είναι για τον Φ ο Χεντρικς, είναι για τον Χ ο Χεντερσον και για τον Ψ ο Παϊτέρης....... όλα τα άλλα: 2 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, gmoukou είπε Αφού, τελικά, όλοι συμφωνούμε οτι guitar hero είναι αυτός που θα εμπνεύσει τον οποιοδήποτε να πιάσει μια κιθάρα και να παίξει (είτε αυτό είναι μια δική του δημιουργία είτε cover κλπ), τι φαγωμάρα σας έχει πιάσει με το τι στυλ παίζει ο καθένας και πόσες νότες μπλα μπλα μπλα..... και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο; Όσο γκιταρ χοιρο είναι για τον Φ ο Χεντρικς, είναι για τον Χ ο Χεντερσον και για τον Ψ ο Παϊτέρης....... όλα τα άλλα: Εγώ,ψηφίζω Παϊτέρη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, gmoukou είπε Αφού, τελικά, όλοι συμφωνούμε οτι guitar hero είναι αυτός που θα εμπνεύσει τον οποιοδήποτε να πιάσει μια κιθάρα και να παίξει (είτε αυτό είναι μια δική του δημιουργία είτε cover κλπ), τι φαγωμάρα σας έχει πιάσει με το τι στυλ παίζει ο καθένας και πόσες νότες μπλα μπλα μπλα..... και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο; Όσο γκιταρ χοιρο είναι για τον Φ ο Χεντρικς, είναι για τον Χ ο Χεντερσον και για τον Ψ ο Παϊτέρης....... όλα τα άλλα: Τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιούνται. κονομιόνται είναι το σωστό 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση