fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε για κιθάρα μιλάμε, με ποιον θα τα πούμε, με την κυρά;;; Το έχεις δοκιμάσει? Μπορεί να εκπλαγείς. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Κανέναν δεν υποτιμάμε και αυτοί που ακούνε παίζουν τζάζ είναι αποδεκτοί άσχετα αν η τεχνική τους και γενικά η μουσική τους είναι χαμηλού επιπέδου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 With all due respect αξιότιμα μέλη, αλλά το αρχικό ερώτημα ήταν Guitar heroes of today? Νομίζω ότι (χονδρικά) καταλήξαμε ότι είδος εξαφανίστηκε ή τέλος πάντων δεν έχει τη διάσταση που είχε επί τον παρελθόντων ημερών μας. Οπότε κατ' εμέ, case closed και... Σουηδός μέχρι το ξημέρωμα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Κατανοητό. Πάντως εγώ έχω παρακολουθήσει τα πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον είτε συμφωνώ απόλυτα είτε διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις που εκφράστηκαν. I mean... για κιθάρα μιλάμε, με ποιον θα τα πούμε, με την κυρά;;; Το θέμα δεν είναι η συμφωνία, ή η διαφωνία και συγγνώμη αν δεν ήμουν σαφής. Το θέμα είναι η έκφραση αυτής και στις αποστάσεις που δημιουργούνται κατευθείαν. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σουηδός μέχρι το ξημέρωμα Malmsteen δηλαδή Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε With all due respect αξιότιμα μέλη, αλλά το αρχικό ερώτημα ήταν Guitar heroes of today? Νομίζω ότι (χονδρικά) καταλήξαμε ότι είδος εξαφανίστηκε ή τέλος πάντων δεν έχει τη διάσταση που είχε επί τον παρελθόντων ημερών μας. Οπότε κατ' εμέ, case closed και... Σουηδός μέχρι το ξημέρωμα Κάτσε βρε κι εσύ αμέσως να τα τελειώσεις...... Τόσα ωραία θέματα παίζουν εδώ και πόση ώρα στο Νόιζ.... δεν έχει και κάτι σοβαρό στην tv, έχει και περίοδο η γυναίκα μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Malmsteen δηλαδή Το οβίδεον είναι λίγο θολό, αλλά το αγόρι γαζώνει... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Σταματησαμε να βαζουμε κομματια του Σουηδο ή να βαλω αυτο? Απ'το 1:34 εχει καλως τα παιδια 3-0. Μακαρι να επαιζε ετσι συνεχεια.. 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα σόλο που έχει κάνει. Επεξεργασμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Κανέναν δεν υποτιμάμε ακόμα και αυτοί που ακούνε παίζουν τζάζ είναι αποδεκτοί άσχετα αν η τεχνική τους και γενικά η μουσική τους είναι χαμηλού επιπέδου. να τα λέμε σωστά που και που με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση