cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, odis13 είπε Οσο για τις τρεχουσες αγγελιες, θα ελεγα οτι μαλλον καποιος λιγουρευεται μια Gretsch με P90 neck... Με πρόλαβες βρε μπαγάσα....και σε Sahara Metallic απόχρωση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 δεν έχω χωρο... για άλλο πόνο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλή η gretcsh, αλλά μου τη σπάει που είναι βιδωτος λαιμός. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Καλή η gretcsh, αλλά μου τη σπάει που είναι βιδωτος λαιμός. better safe than sorry με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Καλή η gretcsh, αλλά μου τη σπάει που είναι βιδωτος λαιμός. Εντάξει με 374 καινούρια, τι περίμενες... https://www.thomann.de/gr/gretsch_g2215_p90_strml_jr._jet_club_b.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 για τα πανέρια κι αυτές με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Κάποτενες, γυρνούσα απ' την δουλειά αργά το βράδυ. Άνοιγα έναν μπύρο, και καθόμουν στο Ebay, χάζευα τις κούκλες που έκαναν παρέλαση στις σελίδες του και χαλάρωνα. Είχα βρει φοβερές ευκαιρίες. Τότενες ήταν και το δολάριο χαμηλά, είχα και την οικονομική δυνατότητα, και έπαιρνα. Τι μπινταρίσματα στο last second (δεν υπήρχαν τόσα bots), τι αρχικά ψηλά μπινταρίσματα, χαμός. Ωραίες εποχές. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Χώρια το bidding, είναι μαγικό νούμερο τα 250 στα μεταχειρισμένα. Παίρνεις καλό όργανο. (π.χ Squier CV). Κι η Gretch είναι κούκλα και players guitar. Όσο για το bolt on, αφού αγοράζεις Fender 4000 ευρώ και παραπάνω με τέτοιο, σίγουρα δεν είναι κατασκευαστική αδυναμία αλλά επιλογή. Έχει και set neck στα 250 αν αυτό είναι στις προδιαγραφές σου. Είπα πως φτιάχνεις ένα προσωπικό παζλ. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2022 Το έχω ξανακουσει αυτό με το bolt-on vs set-in μανίκι. Γιατί κράζουμε το bolt-on; Και καλά λιγότερο sustain κλπ; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Nekkon είπε Το έχω ξανακουσει αυτό με το bolt-on vs set-in μανίκι. Γιατί κράζουμε το bolt-on; Και καλά λιγότερο sustain κλπ; Το εκραξα για τον ίδιο λόγο που θα "κραξω" μια fender tele HH των 1000 ευρώ, η οποία έχει κολλητό λαιμό (υπάρχει το μοντέλο αυτό). Όταν μια εταιρεία με έχει έχει συνηθίσει σε ένα τύπο κατασκευής, ο άλλος θα με ξενίσει. Δεν έχει να κάνει το sustain σε κάτι. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση