Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μπα... Δε μου άρεσε και τόσο. Έλα μην είσαι τέτοιος... Θα χαλάσεις το sequel. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έλα μην είσαι τέτοιος... Θα χαλάσεις το sequel. Εντάξει, μου άρεσε πιο πολύ ο ήχος στα χέρια του dim Μεγειες! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αγοράζω κιθάρες για να μου περνά Κατά το ‘βαδίζω αργά διότι βιάζομαι’. 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εντάξει, μου άρεσε πιο πολύ ο ήχος στα χέρια του dim Μεγειες! Μακαρι να μπορουσα να παιξω κάτι. Βασικα ειναι μεγαλο σπάσιμο να παραγγελνεις και με τις απροοπτες καθυστερήσεις να ερχεται στην πιο ασχημη στιγμη που καιγεσαι και να μην εχεις την ανεση που θες για να το ψαξεις. Παντως σιγουρα θα μπει στο ΑΒΥ switch για να μη χαλασω το υπάρχον σεταπ που στηνεται εδω και 10 τουλαχιστον χρονια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μου άρεσε περισσότερο από ήχο plugin να πω την αλήθεια. Πιο κοντά στο the real thing... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 εμένα μέχρι στιγμής δεν μου αρέσει, διότι οι preset που έχω στον behringer είναι μελετημένοι χρόνια. Αυτό που έπαιξα, χώρια που είμαι εντελώς εκτός φόρμας και διάθεσης και με άτσαλα νύχια, είναι εντελώς άψαχτο. Πρέπει να μελετήσω πολλά πράγματα, τις ρυθμίσεις του, τις καμπίνες του, και τη θέση του στην αλυσίδα μου. Επίσης για μένα το αδύνατο σημείο του είναι αυτό το ambience που έχει, που σου φτιάχνει ένα χώρο, αλλά δεν είναι reverb. Αν βάζανε μια ρουτίνα hall αντί για room θα ήταν άπαιχτο. Όταν βρω χρόνο θα τα δούμε σιγά σιγά. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση