Nekkon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Στη μίξη μέσα, ακούγεται πολύ ωραία. Μόνο του σε σχέση με τον ενισχυτή η διαφορά είναι μεγαλύτερη. Αλλά για τον τύπο που θέλει να ηχογραφήσει στο σπίτι και δε θέλει να μπλέκει με plugins, ειναι ότι πρέπει. Γιάννη για home recording σε σχέση με κάποιο καλό plugin πως είναι σαν εμπειρία; Έχω ακούσει αρκετά plugins να κλιπάρει ο ήχος και μου σπάει τα νεύρα (σε windows, όχι σε mac). Επίσης αρκετά plugins έχουν latency. Με το Iridium έχεις τέτοια θέματα; Ένα άλλο θέμα είναι ότι με plugins όταν ηχογραφώ κιθάρες σε πολλαπλά κανάλια, αισθάνομαι ότι μου γονατίζει το daw (ableton). Με ένα τέτοιο πετάλι-ενισχυτή θα λυθεί αυτό το πρόβλημα; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 αν είδες τα βίντεο έχει 2ms latency μονο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Nekkon είπε Έχω ακούσει αρκετά plugins να κλιπάρει ο ήχος και μου σπάει τα νεύρα (σε windows, όχι σε mac). Το gain staging φταίει εντός του DAW, όχι το plugin. 12 ώρες πριν, Nekkon είπε Επίσης αρκετά plugins έχουν latency. Κάρτα ήχου-υπολογιστής. 12 ώρες πριν, Nekkon είπε Ένα άλλο θέμα είναι ότι με plugins όταν ηχογραφώ κιθάρες σε πολλαπλά κανάλια, αισθάνομαι ότι μου γονατίζει το daw (ableton). Χαμηλή RAM. Η λύση είναι να freezάρεις το track για να σώζεις RAM για άλλα πράγματα. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, BillTrantos είπε Το gain staging φταίει εντός του DAW, όχι το plugin. Κάρτα ήχου-υπολογιστής. Χαμηλή RAM. Η λύση είναι να freezάρεις το track για να σώζεις RAM για άλλα πράγματα. Με iridium ή dream 65 ή κάτι τέτοιο δε θα λυνόταν αυτά τα θέματα; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Με iridium ή dream 65 ή κάτι τέτοιο δε θα λυνόταν αυτά τα θέματα; Ασφαλώς! Απλά ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είναι θέματα software/plugin. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση