Guru makam Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένα πολύ ωραίο factory tour στα κεντρικά της PRS στην Αμερική! Κρίνοντας και συγκρίνοντας με αυτό της Gibson πριν μερικά χρόνια, θα έλεγα πως στην PRS ακολουθούν μια πιό αργή διαδικασία ταιριάσματος και κατασκευής, με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια!! Υ.Γ. Αυτό που άκουσα στο 51:56 ήταν αληθινό; Το έβαλα ξανά και ξανά να βεβαιωθώ αν κάτι δεν πάει καλά στον υπολογιστή-κάρτα ήχου, αλλά δεν... Επεξεργασμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 από makam 6 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εντυπωσιακή γραμμή παραγωγής. Αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση είναι πως τα μοντέλα SE που κατασκευάζονται στην Ασία, ταξιδεύουν πρώτα στο εργοστάσιο ή σε αντίστοιχη υποδομή για την Ευρώπη όπου ελέγχονται εξονυχιστικά πριν κυκλοφορήσουν στα μαγαζιά. Σέβονται το όνομα και την φήμη τους. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, makam είπε 51:56 Οι reptilians είναι μάλλον αληθινοί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέγα μπράβο για την διαχείριση των κσύλων στο θέμα της υγρασίας. Έχουμε κλάψει στο παρελθόν με κάτι πέρα-δώθε μπράτσων στις αλλαγές του καιρού. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Οι reptilians είναι μάλλον αληθινοί Τι είδατε/ακούσατε που δεν άκουσα εγω ρε παιδιά ή μήπως η ερώτηση για το custom order; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Ο PRS (όσο εκκεντρικός και να είναι) ξέρει τι κάνει. Στα μάτια μου είναι στο top3 κατασκευαστών στις μέρες μας και ίσως στο νο1 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Τι είδατε/ακούσατε που δεν άκουσα εγω ρε παιδιά ή μήπως η ερώτηση για το custom order; Ένα σλουρπ ακούγεται 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση