Peruvian Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μάγδα Βαρούχα - «Αυγερινός» Μια νέα διασκευή του παραδοσιακού γαμήλιου τραγουδιού του Πηλίου «Αυγερινός» παρουσιάζει ο συνθέτης Δημήτρης “James” Μπασδάνης με τη συμμετοχή της Μάγδας Βαρούχα. Το τραγούδι «Αυγερινός» είναι το δεύτερο single, από τον επερχόμενο πολυσυμμετοχικό δίσκο του συνθέτη. Η συγκεκριμένη διασκευή ενορχηστρωτικά κινείται στο φάσμα της ατμοσφαιρικής αφαιρετικότητας η οποία δένει με έναν ιδιαίτερο τρόπο με τη ζεστή και μεστή ερμηνεία της Μάγδας, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο κομμάτι. Επιπλέον, ο Δημήτρης στο τέλος του τραγουδιού, με την προσθήκη του στίχου «Και να την καμαρώνεις... Μη μου τηνε σκοτώσεις», περνάει ένα μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών που ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το κόνσεπτ άλμπουμ θα περιέχει διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από τη γενέτειρα του δημιουργού το Πήλιο και από αγαπημένα τραγούδια του Αιγαίου, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Music Art Lab σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις αρχές του 2023!Ακούστε το τραγούδι εδώ: https://youtu.be/ZiKSKXOMhew 2 My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχω καταλάβει αυτή τη μόδα να παίρνουμε κομμάτια του παρελθόντος και να τους αλλάζουμε τον αδόξαστο. Η αοιδός συμπαθέστατη αλλά το αποτέλεσμα σούπα νιόκι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Nestoras είπε σούπα νιόκι. Ατυχής η παρομοίωση, καθότι τα νιόκι είναι πεντανόστιμα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Δεν έχω καταλάβει αυτή τη μόδα να παίρνουμε κομμάτια του παρελθόντος και να τους αλλάζουμε τον αδόξαστο. Πω.. πω...πω... Μαύρη συντήρηση Να μην δοκιμάσει κανείς κάτι νεωτεριστικό σε κάτι παρελθοντολογικό; Η φωνή είναι όντως συμπαθέστατη και η προσέγγιση του ενορχηστρωτή ενδιαφέρουσα. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πω.. πω...πω... Μαύρη συντήρηση συμμετέχω κι εγώ σε ανάλογο κόνσεπτ αυτόν τον καιρό και θα το ανεβάσω λίαν συντόμως... εμένα να δεις τι θα μου σούρει που έχει και τα θάρρητα... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, npap είπε εμένα να δεις τι θα μου σούρει που έχει και τα θάρρητα... Λες από σούπα νιόκι να το γυρίσει σε σούπα φιδέ? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Δεν έχω καταλάβει αυτή τη μόδα να παίρνουμε κομμάτια του παρελθόντος και να τους αλλάζουμε τον αδόξαστο. Η αοιδός συμπαθέστατη αλλά το αποτέλεσμα σούπα νιόκι. Γέροντα...αυτά λέγονται διασκευές...ο joe Cocker έτσι έγινε διάσημος. Κατά τ' άλλα όμως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εάν δεν έγραφες, δεν θα το άκουγα (γιατί συνήθως τέτοιες προσπάθειες στην Ελλάδα δεν... για τα προσωπικά μου γούστα). Απλά, μία γενική ερώτηση, λέει στην αρχή ότι είναι παραδοσιακό γαμήλιο τραγούδι (δεν ξέρω το πρωτότυπο). Γιατί το βγάλαμε μοιρολόι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραία δουλειά κατα τη γνώμη μου. Αν και δεν το γνώριζα το κομμάτι, πιστεύω πως η διασκευή σέβεται και ακολουθεί το ύφος των στίχων. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) λείπει το κλασικό βλάχικο γύρισμα : εδώ στο 0:27 : οπότε, το θεωρώ ... "πονηριά" ... εκ μέρους των καλλιτεχνών.. φίλε μου αν θες να δώσεις αξία σε αυτό που αντιγράφεις θα πρέπει να συμπεριλάβεις όλα τα βασικά δομικά στοιχεία του πρωτότυπου. Γενικά πάντως ενδιαφέρουσα η διασκευή. Θέλοντας και μη έχουν κλέψει στοιχεία απο Κόσοβο και Κέλτικη μουσική, προς χάρην ενός άλφα εξευρωπαϊσμού της πρωτότυπης μελωδίας. Επεξεργασμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση