fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Arael είπε Βαρύς και ασήκωτος. Νομίζω ότι είναι αρκετά παραπάνω από τα 17 κιλά που αναφέρεις, γύρω στα 25. Το κεφάλι έχει πιο μεγάλες διαστάσεις από το αντίστοιχο Marshall μου. Η γάτα είναι της γειτονιάς και την αφήνω να κόβει βόλτες με αντάλλαγμα χάδια και παρέα. Έχεις δίκιο, 24 κιλά είναι, το γράφει στο manual. Η γάτα είναι καρακουκλάρα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 11:23 ΜΜ, fusiongtr είπε Οι mesa είναι φτιαγμένοι για σένα. δεν έχω ιδέα, πιθανών να μην έχω δει ούτε έναν στη ζωή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2022 στις 11:20 ΜΜ, marioG542 είπε Tweed Deluxe εστω κ κλωνος!!! Το όνειρο επιτέλους πραγματοποιήθηκε... TAD 5e3 Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από marioG542 7 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, marioG542 είπε Το όνειρο επιτέλους πραγματοποιήθηκε... TAD 5e3 Καλόπαικτος αδελφέ! Άντε και στα δικά μας! 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Καλόπαικτος αδελφέ! Άντε και στα δικά μας! Ευχαριστω πολυ! Στο ευχομαι ολοψυχα! 1 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Καλορίζικος! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καλορίζικος! Ευχαριστω πολυ!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Πάντα ήθελα τον συγκεκριμένο ενισχυτή και τελικά τον βρήκα (σε τέλεια κατάσταση) και τον χτύπησα. Και για τα δύο του κανάλια. Δεν είναι ούτε ο καλύτερος Μάρσαλ ούτε ο πιο ακριβός, αλλά είναι ο καλύτερος Μάρσαλ για μενα και για την δουλειά που τον θέλω (είναι κλασσικός Μάρσαλ πλέον), όπως και πολλών άλλων επωνύμων και μη παικτών. Αυτός μαζί με τον επίσης Μαρσαλιζοντα original 1968 Bassman (αν και σε αυτόν δεν μπορώ να βγάλω γκάζι από το μηχάνημα και χρησιμοποιώ πετάλια) είναι οι ενισχυτές που δεν θα αποχωριστώ ποτέ Βέβαια, στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, ο ενισχυτής που χρησιμοποιώ είναι αυτός 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Lord_Goumis είπε Αυτός μαζί με τον επίσης Μαρσαλιζοντα original 1968 Bassman (αν και σε αυτόν δεν μπορώ να βγάλω γκάζι από το μηχάνημα και χρησιμοποιώ πετάλια) είναι οι ενισχυτές που δεν θα αποχωριστώ ποτέ Πάνω στο κύκλωμα του συγκεκριμένου βασίζεται ο Bassbreaker που έχει βγάλει η Fender τα τελευταία χρόνια, που είναι και ο ενισχυτής που έχω. Δεν τον λες dream amplifier σε καμία περίπτωση, αλλά κάνει τα πάντα όσα θες να κάνει ένας ενισχυτής και παραπάνω. Μάλιστα, με τα δύο επίπεδα παραμόρφωσης που διαθέτει, δε χρειάζεται ούτε πεταλιέρα να κουβαλάω για τη μουσική που παίζω. Άσε που είναι και πανέμορφος. Τείνω να καταλήξω ότι ΑΝ δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις τον ενισχυτή των ονείρων σου, και ΑΝ δεν κάνεις λεφτά απ' την μουσική, είναι καλό το να μπορείς να επιλέξεις κάτι που να σου εξυπηρετεί τις ανάγκες και να το αγαπήσεις, γιατί αλλιώς το να είσαι ανικανοποίητος μια ζωή ειναι μια μορφή δυστυχίας... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 @Nekkon ναι είναι ωραίο μηχάνημα, έχω και εγώ μια κεφαλή bassbreaker 45watt αλλά την έχω βάλει στις αγγελίες γιατί πλέον με τον bassman είμαι καλυμμένος Βέβαια ο δικός σου μάλλον είναι ο 15ρης ή ο 30αρης που μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστος μιας και έχει δύο κανάλια (που νομίζω είναι και switchable) ενώ η 45αρα κεφαλή ένα κανάλι αλλά με διαφορικά inputs και για να βγάλεις γρεζι από το μηχάνημα θέλει πολύ, πολύ ΔΥΝΑΤΑ (παρά το ότι μπορεί να ρίξεις την ένταση σε ενα watt) σε βαθμό που απορώ ποιος και σε τι stage μπορεί να παίξει τόσο δυνατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση