fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Για πες και το σύνολο των κιλών- προκαλούν τρεμούλες; Όχι βρε, απλά είναι μόνιμα σε παλέτα που την μεταφέρει γερανός, γιατί το τριαξονικό κινδυνεύει να βγει υπέρβαρο σε τυχόν έλεγχο της τροχαίας. EDIT: Δεν είναι τόσο βαρύ τελικά. Το κεφάλι είναι γύρω στα 17-18 κιλά. Επεξεργασμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά αν δεν έχω δοκιμάσει κάτι δεν το θεωρώ ως "dream" αλλά με βάσει τα βίντεο θα ήθελα να είχα ένα ή έναν ή έναν αλλά προς το παρόν με τον IRT15 είμαι μια χαρά. Τώρα τι θέλω να έχει: ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΤΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και interface για βλάκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Tweed Deluxe εστω κ κλωνος!!! 1 2 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε Τώρα τι θέλω να έχει: ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΤΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και interface για βλάκες. Οι mesa είναι φτιαγμένοι για σένα. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο ενισχυτής των ονείρων μου μαζί με κάποια καλή πεταλιερα line6 όχι τις πολύ ακριβές έχουν πολλά μπλιμπλικια. https://www.soundimage.gr/product/yamaha-dbr-10-aytoenishyomeno-iheio?skr_prm=WyIwMjA0YmNkMy1jNTY3LTQ5NDItYTBiYy01Y2EzMmRlNGNkOWIiLDE2NjI1Mjg4ODY4NTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ο ενισχυτής των ονείρων μου μαζί με κάποια καλή πεταλιερα line6 όχι τις πολύ ακριβές έχουν πολλά μπλιμπλικια. https://www.soundimage.gr/product/yamaha-dbr-10-aytoenishyomeno-iheio?skr_prm=WyIwMjA0YmNkMy1jNTY3LTQ5NDItYTBiYy01Y2EzMmRlNGNkOWIiLDE2NjI1Mjg4ODY4NTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Για να παίξεις με αυτοενισχυόμενο ηχείο κατευθείαν από ηλεκτρική θες και ένα amp sim, σωστά; Άρα αυτή τη δουλειά θα στην κάνει η πεταλιέρα που ανέφερες λογικά, πχ για line6 θα είναι το Helix, αν κι έχει πολλά μπλιμπλίκια... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Nekkon είπε Για να παίξεις με αυτοενισχυόμενο ηχείο κατευθείαν από ηλεκτρική θες και ένα amp sim, σωστά; Άρα αυτή τη δουλειά θα στην κάνει η πεταλιέρα που ανέφερες λογικά, πχ για line6 θα είναι το Helix, αν κι έχει πολλά μπλιμπλίκια... Ναι συνήθως έχουν όλες οι πεταλιερες.Εχω μια fender Mustang floor και βγάζει απίστευτο ήχο από τα μόνιτορ ηχεία που δεν είναι και πολύ ακριβά. Και δεν θα πήγαινα σε κάτι πολύ extreme αν αγόραζα κάτι καινούργιο. Με 1000 ευρώ συνολικά έχεις τα πάντα συν υποδοχή για μικρόφωνο στο ηχείο για εμένα που τραγουδάω. https://www.thomann.de/gr/line6_pod_go.htm?offid=1&affid=355&utm_source=skroutz.gr&utm_medium=clickfire&utm_campaign=feed_id-355 Ιδανικά δύο ηχεία για στέρεο ήχο καθώς η πεταλιερα δίνει τέτοια δυνατότητα. Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι μια πολύ ωραία λύση. Χοντρικά 1,5 χιλιάρικο. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Είναι μια πολύ ωραία λύση. Χοντρικά 1,5 χιλιάρικο. Καλύτερη από ενισχυτή ακουστικής κιθάρας; Με δύο κανάλια Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλλον ποιοτικότερη. Βέβαια εγώ έγραψα αναφερόμενος στα συγκεκριμένα ηχεία και το Helix. 5 λεπτά πριν, Nekkon είπε Καλύτερη από ενισχυτή ακουστικής κιθάρας; Με δύο κανάλια Αυτό είναι αόριστο. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση