Flotzen Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, mpamps είπε βλέπω να τον πλησιάζουμε μόνο μέσα από plugins και μόνο να ονειρευόμαστε πώς θα ήταν το real thing Κι εγώ προς τα εκεί είμαι, αλλά, επειδή δεν φτάνω για real thing πήρα το Synergy. Πολύ καλό. 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλοι κιθαρίστες... dream amp είναι αυτός που έχει τον ήχο που γουστάρετε και δεν ζυγίζει περισσότερο από... 12 κιλά (combo). Το αυτό και δι υμάς (τους μπασίστες). Και το λέω καθώς ένας dream amp... 25 κιλών μου άφησε κουσούρι στη μέση... ΥΓ: Κάποιο φίλοι γέροντες κιθαρίστες είχαν ως dream amp τον Fender princeton blackface- αλλά γούστα είναι αυτά... Συμφωνώ κ ας μην είμαι ακόμα γέροντας. Πλουσιο εύρος συχνοτήτων στα καθαρά, πούπουλο στο κουβαλημα, με single coils αρχίζει να σπάει κατά τα 100db άρα για μικρομεσαια live είναι ότι πρέπει, και spring reverb να χανεσαι. Απλά κοντα στα 1500€ καινούριος ο reissue 65 μου φαίνονται πάρα πολλά για μονοκάναλο μικρό ενισχυτή. Βέβαια όπως λέει και ο κύριος φούζιον η τελειότητα δεν έχει τιμή Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 @BillTrantos @Flotzen Εγώ έχω βολευτείμε διάφορα Kemper profiles που είναι καλά, αλλά σκέφτομαι να πάρω το plugin της Neural. Είχα κατεβάσει τι demo μια μου άρεσε πολυ. Είχα ανεβάσει και μια προσπάθεια στο Still got the Blues solo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Nekkon είπε Συμφωνώ κ ας μην είμαι ακόμα γέροντας. Όταν την έπαθα δεν είχα ακόμη... γεροντιάσει. Μια λάθος κίνηση στο φόρτωμα στο όχημα και παρ' τα. ΥΓ: Ο admin με είχε βγάλει από το αμάξι γιατί είχα μείνει εκεί και ο Νέστορας μετά μου έκανε μασάζ μπας και ίσιωνα Μεγάλες επιτυχίες λαίμαι... 1 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, BillTrantos είπε soldano ε? Εχω αυτόν αλλά πλέον δεν τον χρησιμοποιώ, δεν είναι οι λάμπες για μένα, ούτε έχω χώρο, και πλέον και λαμπάτο έχω που κάθεται επίσης και τρανζιστοράτο που κάθεται επίσης. Όλα στα DAW. Πάντως όσο τον δούλεψα σε υβριδική κατάσταση (ως προ δηλαδή) με ο,τιδήποτε άλλο μετά, έβγαζε ήχο που ακόμα τον θυμάμαι. Αλλά.... όταν τα πράγματα γίνονται πολύ πολύπλοκα...κουράζουν 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχω, ακόμα, dream amp. Ακόμα ψάχνομαι, καθώς μου αρέσουν πολλοί ηχοι. Εάν με άφηνες σε ένα δωμάτιο με ηχομόνωση, και μου έλεγες να διαλέξω εναν ενισχυτή, πιθανότατα θα επέλεγα κάναν plexi. Με ένα booster και μια strat/tele, θα περνούσα πολύ ευχάριστα την ώρα μου. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ECC803s Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Έκανα πριν χρόνια το λάθος να ακούσω από κοντά έναν παλιό Hiwatt DR 103. Nα είστε πολύ προσεκτικοί παιδιά, αν κάποιος σας πει να πάτε μέχρι το αυτοκίνητό του για να σας δώσει καραμέλες ή να κατεβείτε στο υπόγειό του για να ακούσετε τον ενισχυτή του, εσείς να του πείτε όχι και να τρέξετε γρήγορα για βοήθεια. Αν αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε budget θα πήγαινα στο παρακάτω λουλούδι. Αδιαφορώντας παντελώς για το πώς ακούγεται. (Βασικά θα ήμουν απόλυτα OK αν ο Rivera αντί για λυχνίες και μετασχηματιστή μου έβαζε μέσα μόνο άχυρο): 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mpamps είπε Όπως είδες Bill τον SLO έβαλα κι εγώ, αλλά βλέπω να τον πλησιάζουμε μόνο μέσα από plugins και μόνο να ονειρευόμαστε πώς θα ήταν το real thing. Κάπου διάβασα ένα ωραίο, λέει "plugins are not like playing the real thing, they are rather like playing the recording of the real thing" 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρετε ομως στο τελικο ακροατη μικρη διαφορα εχει το τι φτανει. Εκεινος νοιάζεται για ενα ριφ. Ολα γινονται για τον παικτη ή τους λιγους που θα πιασουν τη διαφορά επειδη γνωριζουν 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Ξέρετε ομως στο τελικο ακροατη μικρη διαφορα εχει το τι φτανει. Εκεινος νοιάζεται για ενα ριφ. Ολα γινονται για τον παικτη ή τους λιγους που θα πιασουν τη διαφορά επειδη γνωριζουν Το ίδιο ισχύει και με τις κιθάρες. Εάν βάλεις σε squier καλό σετ μαγνητών, και την σεταρεις καλά, ηχογραφεις τα πάντα και ουδείς παίρνει χαμπάρι. Το ζήτημα είναι να "φτιαχτεί" και να διευκολυνθεί ο παίχτης. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση