Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Άρχισε η ετήσια περίοδος εκπτώσεων της Steinberg. Όμως: Όσοι έχουν κάνει update στο Cubase 12 μέχρι στιγμής, δικαιούνται ένα πακέτο δώρων. Μπείτε στο λογαριασμό σας στο mysteinberg και θα βρείτε τα εξατομικευμένα δώρα στην καρτέλα vouchers, όπως φαίνεται εδώ παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσφορές είναι εξατομικευμένες, και άρα κάθε χρήστης μπορεί να δεχτεί και περισσότερα (ή λιγότερα) δώρα από τα ανωφαινόμενα. Άρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Τα κουπόνια θα ισχύουν και θα μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου του 2022. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω ειδα οτι ηρθε η ωρα να παω στο 12 με 40% εκπτωση 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω ειδα οτι ηρθε η ωρα να παω στο 12 με 40% εκπτωση Πόσο θα πάει το μαλλί; "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.nakas.gr/el/page/search-products/?search-for=cubase 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, gmoukou είπε Πόσο θα πάει το μαλλί; Η αναβάθμιση από 11 κι αυτή 40% κάτω. Αντί για 100, 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Η αναβάθμιση από 11 κι αυτή 40% κάτω. Αντί για 100, 60. Λουκούμι. Ξέρεις αν και απο 10.5 ισχύει το ίδιο; "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 119,40 από 200. Δυστυχώς έχουν ανοίξει την ψαλίδα. Αυτή η τιμή upgrade ισχύει από το 10.5 και πίσω, μέχρι το 6. Παλιά βαράγαν πιο ακριβά τις πολύ παλιές αναβαθμίσεις, και τις πιο πρόσφατες τις έδιναν φθηνότερα. Αλλά από πέρσι(?) νομίζω το κάναν flat, και από 2 εκδόσεις και πίσω πληρώνεις τα ίδια. Το "θετικό" είναι ότι δεν πιέζεσαι να αναβαθμίσεις. Και του χρόνου να αναβαθμίσεις στις εκπτώσεις, και του παραχρόνου, πάλι 120 θα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παίδες, πείτε μου κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει. Έχω πχ το 11 εγκατεστημένο στο laptop. Αναβαθμίζω στο 12 και το εγκαθιστώ στο desktop. Λειτουργούν και τα δύο; Διότι 2 προηγούμενα update που έκανα απ 'το 9 (στο laptop) έχουν κάνει διαφορετικές εγκαταστάσεις και μπορώ να επιλέξω πια version θα ανοίξω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Με 11 και 12 εχεις το 11 με usb και το 12 σε αλλο υπολογιστη χωρις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Σόρι, μιλάω για e-licenser. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση