Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως εσύ, ω λατρεμένε μας admin, καλά έκανες και τις έδωσες τις... παλιατζούρες. Είσαι forever young, είσαι για "φρέσκα" κούτσουρα. Αυτά τα vintage είναι για εμάς που κοντεύουμε στην... απόσυρση 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Ετσι βρε παιδί μου... ανανεώνεσαι! Τα στέλνεις κάθε τόσο και βάζεις το χέρι στην τσέπη ξανά και ξανά. Γιατί αν είχα και τον Plexi τον original που έπαιζα το 1974; Ήταν ταμαμ για χεντριξικό παραλήρημα με τους Utopia. Θα μου πεις τι θα κουβάλαγες απο την Αφρική ρε φίλε... έτσι κι αλλιώς, παλιός ήταν handwired του εξηντακάτι... και θα 'χες δίκιο. Αχ.. the old times... επιτρέψτε μου τον παλιμπαιδισμό για λίγο. Είχα καιρό να τις δω. 9 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ είμαι σαν τον LK. Σαβουρομαζώχτρα με λέει η μάνα μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρω 'γω... τι να σου πω. Είναι πολλά τα χρόνια Άρη μου. Πέρασαν πολλά. Τα 'φχαριστήθηκα. Και ήταν και πολλές οι μετακομίσεις. Πολλές διαφορετικές φάσεις και καταστάσεις. Τι τα θες... παιχνίδια είναι για μεγάλους. Και με τη Γιαμαχούλα μου να έμενα, μια χαρά θα ήμουν. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Γιατί αν είχα και τον Plexi τον original που έπαιζα το 1974; Ήταν ταμαμ για χεντριξικό παραλήρημα με τους Utopia. Τελικά μήπως έκανα λάθος και δεν είσαι ο Tom αλλά ο Todd? Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Για δείξτε μας κι εσείς τις vintage αποκτήσεις σας με κάποια σημερινή αξία και τι απόγιναν. Τις έχετε ακόμα; Αφού υπάρχουν και οι σαβουρομαζώχτρες, όλο και κάτι θα έμεινε. 49 λεπτά πριν, Nestoras είπε Τελικά μήπως έκανα λάθος και δεν είσαι ο Tom αλλά ο Todd? Ψιτ, παρατήρησες καουμπόικη μπότα με στενό τζιν κλπ, όταν ο Robin στο μπάσο φόραγε σαν όλους καμπάνα; Πάντα θύμα των καιρών ήμουνα. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 H πιο παλία που έχω στην κατοχή μου. Fender Stratocaster MIJ του 1988. Την έχω από το 1991. 6 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 τα έχουμε χιλιοπεί. Τι να λέμε ξανα. Πρώτο λαιβ με δανεική. Πρόβες εναλλάξ ο ένας κιθαρίστας με τον μπασίστα σε ένα dubl-ex. Μια ζωή με νοικιάρικους ενισχυτές, για μεγάλο διάστημα με δανεικό (παρκαρισμένο) fender super reverb 4Χ10. Μονογαμικός τύπος επί χρόνια. H deluxe μοντέλο 73, αγορασμένο το 1979 με υποτροφία που πήρα στη σχολή. Μέχρι το 2014 δεν αγόρασα άλλη κιθάρα εκτός από την ovation. Όλες οι άλλες είναι καλές και εξαιρετικές (φτηνές ή ακριβές). Η κιθάρα μου όμως ήταν-είναι μία. η diamond strat copy που είχα πριν δόθηκε για να συμπληρώσω για την deluxe. Η δε deluxe είναι οριτζιναλ, εκτός από μια τρύπα που της έκανα στο pickguard για ένα μικρό διακόπτη. Στο pickguard άλλαξα και τις βίδες γιατί παίρνανε να σκουριάζουν, αλλά τις έχω κρατημένες. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα έχουμε χιλιοπεί. Τι να λέμε ξανα. Πρώτο λαιβ με δανεική. Πρόβες εναλλάξ ο ένας κιθαρίστας με τον μπασίστα σε ένα dubl-ex. Μια ζωή με νοικιάρικους ενισχυτές, για μεγάλο διάστημα με δανεικό (παρκαρισμένο) fender super reverb 4Χ10. Μονογαμικός τύπος επί χρόνια. H deluxe μοντέλο 73, αγορασμένο το 1979 με υποτροφία που πήρα στη σχολή. Μέχρι το 2014 δεν αγόρασα άλλη κιθάρα εκτός από την ovation. Όλες οι άλλες είναι καλές και εξαιρετικές (φτηνές ή ακριβές). Η κιθάρα μου όμως ήταν-είναι μία. η diamond strat copy που είχα πριν δόθηκε για να συμπληρώσω για την deluxe. Η δε deluxe είναι οριτζιναλ, εκτός από μια τρύπα που της έκανα στο pickguard για ένα μικρό διακόπτη. Στο pickguard άλλαξα και τις βίδες γιατί παίρνανε να σκουριάζουν, αλλά τις έχω κρατημένες. Χωρίς φωτό; Ξεροσφύρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν την λες και βίνταζ, μοντέλο του 1981-82 ήταν, αγορασμένη από μένα το 1983. Yamaha sg2000s. Από το 1997-8 την είχα στην θήκη της και έβγαινε 5-6 φορές τον χρόνο κι αυτές για 10-15 λεπτά. Από την μια μετανιώνω που την έδωσα το 2011 αλλά από την άλλη η αντικαταστάτρια της με έβαλε ξανά στην μουσική και φυσικά θα χάνατε τα αριστουργηματικά μου tracks που ανεβάζω εδώ στο Νόιζ.... Οπότε χαλάλι το "downgrade" από αυτήν σε μια Αμερικάνα Στρατ. Το παλικάρι πάντως που την πήρε, φεύγοντας απ'το σπίτι μου με αυτήν και μετά από μερικά τσίπουρα (πίναμε και παίζαμε...) είχε μια ευτυχισμένη έκφραση στο πρόσωπο... Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 από cigaret13 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση