Μιχάλης Παντινάκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα έχω μια κιθάρα VGS RC100 , παλαιότερα την είχα βάψει χωρίς να τρίψω κτλ τώρα θέλω να τη περάσω βερνίκι σκέτο να είναι καφέ να φαίνεται το ξυλο , ζέστανα στο ξύλο πάνω από μπογιές κ βερνίκια και ετριψα με σπάτουλα και μετά πέρασα με το Τριβείο χοντρό γυαλοχαρτο 60αρη η 80 δε θυμαμαι τώρα... Αυτά τα άσπρα ξέρει κανείς τι είναι;; Στόκος μήπως; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRIS P Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα,χωρίς να είμαι 100% βέβαιος νομίζω ότι είναι αστάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, CHRIS P είπε είναι αστάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μιχάλης Παντινάκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Ξέρετε μήπως με το γυαλοχαρτο πρέπει να το τρίψω με το Τριβείο για να φύγει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Μιχάλης Παντινάκης είπε Τριβείο 120 220 320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση