metal Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Ως κιθαρίστας, βαρέθηκα να περιμένω να βρω μπασίστα και λέω να κάνω εγώ τον μπασιστα. Για να μην τα πολυλογώ έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο. Ποιο προτείνετε? http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsr200bk.htm http://www.thomann.de/gr/fender_squier_p_bass_special_rw_spm.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 το squier θα ελεγα ειναι πιο rock Λιγοτερο Metal το ibanez θα ελεγα ειναι το αντιθετο.αλλα και τα δυο παιζουν παρα ταυτα θα ελεγα squier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Με αυτό το nick που έχεις (!), και επειδή έχει active ηλεκτρονικά, που θα σου δώσουν μεγαλύτερη γκάμα ήχων, καλύτερα πάρε το Ibanez, το οποίο σου δίνει και λουρί και gigbag στην τιμή! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Πάρε ένα GR20 και θα το χρησιμοποιείς και για μπάσο (2 σε ένα). Έτσι θα παίζεις μπάσο στην εξάχορδη...και θα τους στελιλεις όλους αδιάβαστους!!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δοκίμασα και τα δύο όταν έψαχνα για μπάσσο και μου άρεσε το Ibanez περισσότερο, τόσο στον ήχο όσο και στο μπράτσο, κλειδιά, πιο ελαφρύ και πολύ βολικό το booster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Μια ψήφος στο Ibanez για τους λόγους που προαναφέρθηκαν + το credit της πρωτοτυπίας "Είμαι απο αυτούς που δεν παίζουν με Fender" :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Σε αυτά τα λεφτά το Ibanez λέω και εγώ, αφού είναι το μονο με active ηλεκτρονικά. Την ψάχνω και εγώ για ένα φτηνό μπάσο αυτόν τον καιρό. Δες και αυτό. Είναι καλή περίπτωση. http://www.thomann.de/gr/warwick_rockbass_streamer_standard_4_ebass.htm Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metal Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Thanx για τη βοήθεια... Έχω μια απορία. Σε ένα κατάστημα που πήγα να δοκιμάσω ενα fender squier. Μου είπε ο πωλητής οτι στή τιμή αυτη που ψάχνω δεν πρόκειται να βρώ μπάσο με active μαγνήτες και οτι ακόμα αν βρώ θα είναι μάπα. Ισχύει αυτο ή είναι κλασσικές πι*ες των πωλητών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 πες του να ανοιξει γυραδικο.. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 παιζει γιατι εγω δεν εχω βρει σε τοσο χαμηλη τιμη active γιατι προσφατα εψαχνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση