Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 77 Ασηκωτη αλλα εχει καλο ηχο η ατιμη ΟΚ εχω βαλει και van zandt blues pickups Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2022 από Spyros Delta 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λογικότατη... Συμφωνώ. Πιο πολύ κάνουν οι τωρινές αμερικάνες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Xotic ac. Από τα πιο ωραία "transparent" που έχω ακούσει. Το είχα για καιρό στο στόχαστρο, μεχρι που κατάλαβα ότι δεν μου χρησιμεύουν (στις παραγωγές) τα transparent, πέραν του clean boost. Σε ζωντανό ήχο, για βασικό drive, είναι αψογα. Μεγειες! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Xotic ac. Εγώ γιατί νόμιζα ότι το είχες ήδη αυτό? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Λογικότατη... Βέβαια λόγω βάρους δεν την λες player's guitar, αλλά καθιστός για κάνα studio session μια χαρά θα ήταν με 1.700. Δεν ρώτησα για παρεμβάσεις. Flat pole μαγνήτες είχε,τα γνωστά κλειδιά, 2 string trees, die cast γέφυρα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μόνο αμανήταν swamp ash ήταν αλαφρά. Θεωρητικά είναι πιο ελαφριά. Έχει tele με swamp ash από 3,5 μέχρι 4,5 κιλά, μιλώ για ίδιο μοντελο. Ανάλογα που θα πέσεις.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε 79 Ή και '78... είχε πέσει ένα JB στα χέρια μου και ο ήχος ήταν εξαιρετικός. Αλλά ήθελες γερανό, ήταν ασήκωτο. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις να παίξεις με αυτό... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εγώ γιατί νόμιζα ότι το είχες ήδη αυτό? BB, RC, EP έχω. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Nestoras είπε BB, RC, EP έχω. Αααα, με το BB το μπέρδεψα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2022 Πήρες το κλασικό ή το άλλο με την επιλογή για compressed ήχο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση