ALexandroS01 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά Εχω ασχοληθεί με το μπάσο παλαιότερα αλλά θέλω να κάνω ένα ολικό refresh και με την μουσική γενικά θα προτείνατε κάποιο βιβλίο για την διαδικασία ή κυρίως από βιντεάκια στο Ίντερνετ ( αν μπορείτε προωθήστε τα ) Θελω να ξαναθυμηθώ νότες κλίμακες κλπ κλπ επισης ολα αυτά σε σχετικά περιορισμένο χρόνο λόγω δουλειάς ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2022 Καλώς ήρθες Με ένα απλό search στο Youtube για bass for beginners, θα βρεις πάρα πολλά tutorials. Απλά, επειδή ο καθένας τα λέει με τον "τρόπο" του, βρες αυτόν που τα λέει καλύτερα για εσένα. Ενδεικτικά για νότες/κλίμακες Αλλά υπάρχουν δεκάδες... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ALexandroS01 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Καλώς ήρθες Με ένα απλό search στο Youtube για bass for beginners, θα βρεις πάρα πολλά tutorials. Απλά, επειδή ο καθένας τα λέει με τον "τρόπο" του, βρες αυτόν που τα λέει καλύτερα για εσένα. Ενδεικτικά για νότες/κλίμακες Αλλά υπάρχουν δεκάδες... για αυτο επειδή έκανα μια προσπάθεια από ίντερνετ κι όντως , αυτο ο καθένας τα έλεγε διαφορετικά ελεγα μήπως καταλήξω σε βιβλίο αλλα δεν εχω ιδέα ποιο.. Ευχαριστώ πολύ για το βιντεο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dida Rakotoarison Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 Κάτι που μπορώ να προτείνω επίσης είναι να μάθεις πολύ εύκολα και αγαπημένα σου κομμάτια - τραγούδια χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο βιβλίο για αρχή, σαν να λέμε "βλέποντας και κάνοντας". Απλά σιγά-σιγά ψάχνεις σε ποια τάστα/νότες πατάς και παίζεις αργά για αρχή, στην ταχύτητα που μπορείς. Αυτή είναι η προσέγγιση που έκανα εγώ προσωπικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Για βιβλίο δε γνωρίζω, αλλά έχω βρει αυτή την πολύ ωραία φτιαγμένη σελίδα: https://www.studybass.com/study-guide/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Για βιβλίο δε γνωρίζω, αλλά έχω βρει αυτή την πολύ ωραία φτιαγμένη σελίδα: https://www.studybass.com/study-guide/ Μου αρέσει που είναι δομημενο το υλικό του. Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση