Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose... Ήμουν κι εγώ εκεί, 16 χρονών τότε. Όσον αφορά την καθυστέρηση, το έκαναν κατά κόρον εκείνες τις εποχές. Εγώ είχα ακούσει ότι έπαιζαν γκολφ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και δεν έφυγαν μέχρι να τελειώσει το ματς. Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν αλλά το συμπέρασμα ένα: καφρίλες και έλλειψη σεβασμού στον κόσμο που σε πληρώνει. Το live μετά βέβαια μου άρεσε πολύ αλλά στα 16 δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα που μπορούσαν να με ξενερώσουν. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Το τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ. Πολύ σωστά. Το ίδιο ισχύει και για έναν κιθαρίστα. Μπορεί να ξέρει 5 τεχνικές παραπάνω, ή να μπορεί να παίζει 300 νότες το δευτερόλεπτο κλπ. Αυτό δεν τον κάνει καλύτερο κιθαρίστα, και φυσικά ούτε επιδραστικοτερο από κάποιον άλλον. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ω ναι, ήταν απίστευτο ξενέρωμα, συν τον ήχο που ήταν μάπα. ΥΓ: Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose... Αν μου επιτρεπεται αν καταλαβα τι μπορει ναι ειναι το gnr κατατασσεται στην κατηγορια σκουπιδια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε το gnr κατατασσεται στην κατηγορια σκουπιδια Τώρα εκτίθεσαι εσύ. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Gnr είναι οι gun's n roses. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Τώρα εκτίθεσαι εσύ. Δεν εχω προβλημα. Αλλωστε ειναι ειλικρινής αποψη και το σηκωνει η κουβεντα μην πω οτι πλεον επιβάλλεται https://images.app.goo.gl/9CTEpZ4rjfUVm1rj7 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, fusiongtr είπε Αφού το έκλεισα προηγουμένως, τι ήθελα ο μ@λ@κας και ξαναμπήκα να δω? ΙνγκΒάι παρακαλώ. Έτσι λένε τον Βάι στα Σουηδικά Μιας και είμαι εδώ θα ρωτήσω τους ομοεθνείς του να δω τι λένε. Να ρωτήσω και για τον Κατή; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Μιας και είμαι εδώ θα ρωτήσω τους ομοεθνείς του να δω τι λένε. Να ρωτήσω και για τον Κατή; Ρωτα επίσης αν ειχε προλαβει να δει τον Χιωτη να μας πει αν ηταν καλυτερος 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ρωτα επίσης αν ειχε προλαβει να δει τον Χιωτη να μας πει αν ηταν καλυτερος Να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Να ρωτησουμε τη Μαιρη Λιντα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση