Προς το περιεχόμενο

Έχει το ροκ στοιχεια μπλουζ?

Jim04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

5-6 ήπια εντάξει.

Έλα ρε, για καφέ πήγατε?

• Χαχα 2

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
5 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

ο Σουηδός είναι θεός

Ναι, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία για εμένα ήταν απογοήτευση. 

Για να καταλάβεις, την έχω στην ίδια "κατάταξη" με τους GNR στο Ολυμπιακό Στάδιο το '93- σούπερ απογοήτευση εκείνη η συναυλία.

all this has happened before and will happen again

7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Για να καταλάβεις, την έχω στην ίδια "κατάταξη" με τους GNR στο Ολυμπιακό Στάδιο το '93- σούπερ απογοήτευση εκείνη η συναυλία.

Χειρότερη από Ozzy και Maiden στην Μαλακάσα?

Ρε σεις, τελικά μόνο οι Scorpions είναι αξιοπρεπείς, κι ας τρώνε δούλεμα.

Επεξεργασμένο από fusiongtr

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Ozzy και Maiden

Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον πρίγκιπα του σκότους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να ακούσω τη φαλτσαδούρα του. Τους Maiden τους είδα τον καιρό εκείνο- στην περιοδεία του seventh son (νομίζω '88), εξαίρετοι, αλλά δεν ξαναπήγα να τους δω. 

• Like 1

9 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Αυτό για τον malmsteen το παίρνω απλά ως αστείο.Ειναι ο σημαντικότερος και ο επιδραστικότερος  κιθαρίστας των τελευταίων 40 ετών και η σύγκριση του τον μαυρούλη δεν στέκει πουθενά.

Ένα βίντεο από τον ημίθεο.

https://youtu.be/aVYClRkxGDg

Για μένα ο καλύτερος, το μεγαλύτερο έμφυτο ταλέντο που υπήρξε πότε. Επαιζε έτσι πως όλοι τον γνωρίζουμε απο τα 18 του στους Steeler. Νο2 με πολυ μικρή διαφορά ο EVH, Νο3 ο Jon Uli Roth, οποίος ήταν κατά πολύ υποτιμημένος, αν και φοβερά τεχνικός και για την εποχή του ταχύτατος αλλά και με τόσο γλυκό και μελωδικό παίξιμο. Απλά το θέμα με τον Roth είναι οτι έβγαλε μερικούς δίσκους που έπαιζε Χεντριξιές, τίποτε το αξιόλογο. Αλλά απο το In Trance (1975) και μετά .... έσκαβε. Τεσπα βγηκαμε εκτός θέματος, το οποίο μετασχηματίστηκε για ακόμα μια φορά σε κάτι διαφορετικό.

• Like 1

8 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Ναι, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία για εμένα ήταν απογοήτευση. 

Κοίταξε ίσως παίζουν και άλλα ρόλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε καθώς η συναυλία των GNR το 93 είναι και η καλύτερη που πήγα ποτέ και έχω πάει σε εκατοντάδες κυριολεκτικά.Βεβαια εγώ όταν έφτασα μόλις ξεκίνησαν οπότε δεν έφαγα το ξενερωμα της αναμονής.

Θυμάμαι όμως ότι έπαιξαν δύο ώρες και έπαιξαν απίστευτα καλά .

Το τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ.

• Like 1
  • Χαχα 1

Ενωμοτάρχης

7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

Το τι μου αρέσει εμένα και τι όχι, ουδεμία σχέση έχει με το ζητούμενο της επιδραστικότητας. Κι εμένα οι Sepultura μου αρέσουν περισσότερο από τους Beatles, αλλά δεν τίθεται θέμα, τι να κάνουμε τώρα. Θα το καταπιώ.

Το οτι ονοματα οπως μαλμστην/b.b. king σεπουλτουρα/beatles μπαινουν διπλα διπλα στην ιδια προταση με ξεπερναει

• Χαχα 2

με σήμα το μπιφτέκι

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

σεπουλτουρα/beatles 

Καμιά φορά οι ακρότητες είναι αναγκαίες, προκειμένου να περάσει το μήνυμα...

• Συμφωνώ 1

Ενωμοτάρχης

• Moderator
33 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

δεν έφαγα το ξενερωμα της αναμονής

Ω ναι, ήταν απίστευτο ξενέρωμα, συν τον ήχο που ήταν μάπα.

ΥΓ: Αν θυμάμαι καλά φάγαμε το στήσιμο γιατί-απ' ότι διακινήθηκε μετά- κάποιος το είχε στρώσει στον ύπνο. Ο Slash ή ο Rose...

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου