cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε ....... Θά'θελα να ήταν κάπου κοντά σου ο Yngwie, να άκουγε αυτά που λες για τον B.B. και να έβλεπα την αντίδραση του.... Μάλλον θα έτρωγες ξύλο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη των Satriani Vai και δεκάδων άλλων γνωστών και μη κιθαριστών.Νομιζω η άποψη τους έχει μια κάποια βαρύτητα. Εντάξει είπαμε καθένας έχει τα γούστα αλλά είναι τουλάχιστον φαιδρο να συγκρίνουμε ένα βιρτουόζο με απίστευτη επίδραση στον σύγχρονο τρόπο παιξίματος ενός οργάνου με έναν μετριοτατο κιθαρίστα που μπορεί να έβγαλε κάποια ωραία τραγούδια.Και οι πυξ λαξ έβγαλαν. Μπορεί να σου αρέσει εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορος όσο και οι αδελφοί Κατσάμπα.Βασικα κάτι τετοιο μου θυμίζει απλά για μαύρους. Τώρα προφανώς υπάρχουν και άλλοι καλοί κιθαρίστες αλλά δεν νομίζω κανένας τους να επέδρασε τόσο πολύ όσο αυτός.Βασικα δύο είναι οι επιδραστικότεροι κιθαρίστες Hedrix (που δεν μου πολυαρεσει η μουσική του)και malmsteen που πήγε το παίξιμο σε ένα άλλο επίπεδο που δεν υπήρχε πριν. Κοιτα και γω στα 14 νομιζα οτι ο κλαπτον ειναι θεος αλλα καποια στιγμη σταματησα να πηγαινω στο γηπεδο. Δεν πειραζει ολοι καποτε ωριμαζουμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Εάν ήταν επιδραστικος ο Ινγκβε, τότε ο VH τι ήταν? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Θά'θελα να ήταν κάπου κοντά σου ο Yngwie, να άκουγε αυτά που λες για τον B.B. και να έβλεπα την αντίδραση του.... Μάλλον θα έτρωγες ξύλο.. https://www.musicradar.com/news/yngwie-malmsteen-the-10-guitarists-who-impressed-me-most Μπα δε νομίζω...Πάω για τσίπουρα τα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Με ρεγουλα! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εάν ήταν επιδραστικος ο Ινγκβε, τότε ο VH τι ήταν? Κολλητός του Allan Holdsworth ήταν. Αυτό φτάνει. Και μου μετά λέτε για βιρτουόζους και επιδραστικούς ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Πάω για τσίπουρα τα λέμε. Εε τωρα δεν είσαι εντάξει.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δυο φορες ειδα τον μαυρουλη και κατουρηθηκα Τον είχα δει μια φορά στον Λυκαβηττό- καθότι ήθελα να λέω ότι τον έχω δει live. Ήταν BB King μέχρι κεραίας και ήταν εξαιρετικός. Από την άλλη, ως τρελός και παλαβός με τον Σουηδό, τον είχα δει στο (πάλε ποτέ) Ρόδον. Επιεικώς αδιάφορη ως κακή η εμφάνιση του. Όχι βέβαια ότι είχε ξεχάσει να παίζει κιθάρα, αλλά ήταν αδιάφορος για το δρώμενο ή μάλλον το ενδιαφέρον του ήταν η τότε σχέση του, η οποία ήταν στην άκρη της σκηνής. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά μας την είχε παρουσιάσει. Νομίζω ήταν η April (που πρέπει να της είχε γράψει και τραγούδι). 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Πάω για τσίπουρα ... Πάω κι εγώ να δω την Μπενφίκα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Με ρεγουλα! 5-6 ήπια εντάξει.Για εσάς τους Κρητικούς δεν είναι τίποτα. 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τον είχα δει μια φορά στον Λυκαβηττό- καθότι ήθελα να λέω ότι τον έχω δει live. Ήταν BB King μέχρι κεραίας και ήταν εξαιρετικός. Από την άλλη, ως τρελός και παλαβός με τον Σουηδό, τον είχα δει στο (πάλε ποτέ) Ρόδον. Επιεικώς αδιάφορη ως κακή η εμφάνιση του. Όχι βέβαια ότι είχε ξεχάσει να παίζει κιθάρα, αλλά ήταν αδιάφορος για το δρώμενο ή μάλλον το ενδιαφέρον του ήταν η τότε σχέση του, η οποία ήταν στην άκρη της σκηνής. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά μας την είχε παρουσιάσει. Νομίζω ήταν η April (που πρέπει να της είχε γράψει και τραγούδι). Ήμουν και εγώ εκεί νομίζω κάπου 96-97 είχα πάρει και μια πένα του . Εντάξει καλοί είναι όλοι αλλά ο Σουηδός είναι θεός τι να λέμε τώρα. Επεξεργασμένο 17 Αυγούστου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση