Ali Barout Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ούτε καν JB δεν είναι αυτό. Θέλει και να κυριαρχήσει επί της ανθρωπότητας... Εντελώς άμπαλο λαίμαι... Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο. Ποιο εξάχορδο ... Εφτάχορδο είναι στην γέφυρα, και πεντάχορδο στην ταστιέρα αν το προσέξεις. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο. Μπορείτε να γίνετε πιο σαφείς, περιγράφοντας τι ακριβώς θέλετε με μια πρόταση. Αφήστε απ'έξω εξειδικευμένες τεχνικές λεπτομέρειες που το ΑΙ δεν μπορεί να γνωρίζει (ακόμα). Πχ, "an electric guitar made by green granite": Γράψτε μου κάτι κουφό στα Αγγλικά, αφήστε έξω τα μουσικά όργανα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο. Υπήρχε ένα 6χορδο "μπάσο" Fender- βαρύτονη κιθάρα επί της ουσίας, αλλά ουδεμία σχέση... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τι έχει κάνει εδώ ρε συ? Έχει βάλει την μια ταστιέρα πάνω στην άλλη, και πάνω στον ένα μαγνήτη, ενώ έχει βάλει την γέφυρα πάνω στον άλλο μαγνήτη ... Έλεος. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Btw @Terry RoscoeBeck5, το όνομα σου δημιουργεί τα παρακάτω: 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Γράψτε μου κάτι κουφό στα Αγγλικά, αφήστε έξω τα μουσικά όργανα. A picture of the sound a tear of joy makes when it gracefully bounces off the gossamer bubble of an idle reverie. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε A picture of the sound a tear of joy makes when it gracefully bounces off the gossamer bubble of an idle reverie. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 The pain of an inner reality reaction, represents the realization of the contradiction between the normalization process of mental being, with external stimuli. Για ρίχτο στο τσουκάλι της ΑΙ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2023 The joy of my fingers touching gently a Telecaster resembles the smoothness of a mother's loving hand caressing her child Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση