Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 https://www.yankodesign.com/2022/07/28/electric-guitar-with-a-curved-fretboard-offers-a-much-more-ergonomic-experience/ Αυτού του είδους οι ειδήσεις μου ανεβάζουν λίγο το αίμα στο κεφάλι, αλλά ίσως κάπου να υπάρχουν κιθαρίστες που να θεωρούν ότι αυτό το προϊόν έχει μια κάποια χρησιμότητα και οφέλη που εμένα μου διαφεύγουν. Απόπσοισ; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 απ όποιον τ αρπάξουμε φίλε... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Αυτό δεν είναι κιθάρα. Midi controller με σχήμα κιθάρας μου φέρνει εμένα. Το φτιάνεις όπως θέλεις το μπράτσο. Άμα θέλεις, το κάνεις και σαν στριφτή τυρόπιτα Σκοπέλου. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτό δεν είναι κιθάρα. Midi controller με σχήμα κιθάρας μου φέρνει εμένα. Ναι, αλλά η """εργονομία"""!!!!!$$$!!!! Εγώ περιμένω να βγει το ειδικό τσιγκέλι με wifi που θα κάνει 3.000 ευρώ και θα καταργεί το στρώμα. Θα κρεμιόμαστε ανάποδα σαν τις νυχτερίδες να ισιώνει και η πλάτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Θα κρεμιόμαστε ανάποδα σαν τις νυχτερίδες να ισιώνει και η πλάτη. Και θα κάνουμε και ανασηκώσεις κορμού. Πέτρα οι κοιλιακοί μετά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Για βάστα κυρφιουζιονάρα μου! Εγώ σκυβω να δέσω τα κορδόνια και ξεπερνάω το αναερόβιο κατώφλι. Θα αγοράσω την έξυπνη έκστρα προγραμματιζόμενη σανίδα που θα με διπλώνει μόνη της. Τώρα αν με ταλιαρίσει, αν με κάνει φιόγγο, δεν πειράζει. Η τεχνη κι η τεχνολογία θέλουν θυσίες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Για βάστα κυρφιουζιονάρα μου! Εγώ σκυβω να δέσω τα κορδόνια και ξεπερνάω το αναερόβιο κατώφλι. Πέθανα. Ναι ρε συ, αλλά το άλλο που λέω, θα γίνεται στον ύπνο σου, για να μην κουράζεσαι. Όλα η κρεμάστρα/γάτζος θα τα κάνει. Θα κοιμάσαι με κοιλιά, και θα ξυπνάς με six pack. Επεξεργασμένο 1 Αυγούστου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 με μέθη όμως... θα ξυπνάς και θα είσαι σε άλλο mode με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Για να είμαι και στο θέμα όμως, να πω ότι όταν διάβασα για curved fretboard (πριν ανοίξω το link), το μυαλό μου πήγε στα μπάσα Torzal. https://www.torzalguitars.com/natural-twist Υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές που φτιάχνουν και κιθάρες με twisted fretboard. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Αυτά είναι πραγματικά όργανα, έχουν χορδές, δεν είναι σαν το πιάνο πιεσόμετρο της τελεμάρκετινγκ το οποίο ζήλεψε η "κιθάρα" του op. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση