marathon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Μετά από μεγάλη αναμονή έφτασε στα χέρια μου ο καινούργιος μου υπολογιστής που -μάλλον-θεωρητικά-ίσως-πολύ πιθανόν- είναι και ο τελευταίος της καριέρας μου (με τη λογική ότι κρατάω τους working υπολογιστές μου 9-10 χρόνια), οδεύοντας σιγά-σιγά προς την απόσυρση. Έχω και τον πρώτο που ξεκίνησα το μακρινό 1987 (δουλεύει φυσικά ακόμα). Θα μου πείτε σκασίλα σας...αλλά έτσι ήθελα να μοιραστώ το συναίσθημα! Προφανώς και ο παλιός θα γίνει μουσικός (όπως και όλοι οι προηγούμενοι) και αφού έστησα το καινούργιο, σιγά-σιγά θα αρχίσω να φορτώνω τον παλιό. Το βασικό πρόβλημα είναι η κάρτα ήχου. Έχω μια MOTU Ultralite που είναι firewire, έχει σταθεί επιτυχώς σε 4 υπολογιστές στα τελευταία 15 χρόνια και ψάχνω καλώδια σε συνδυασμό με drivers...μάλλον απίθανο να λύσω την εξίσωση οπότε η Μotu θα παραμείνει στον τρίτο υπολογιστή που και αυτός είναι ενεργός. Άρα πάμε για φρέσκια κουλούρια...Επειδή δεν νομίζω να ξαναπάρω τόσο ακριβή και οι ανάγκες μου είναι 2 imput κιθάρες και 1 input midi, ετούτη δεν θα μου κάνει τη δουλειά? https://www.thomann.de/gr/motu_m4.htm Τα κατάφερα και δεν έχω πια χώρο! 4 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Με 'γειά! Και να κόψεις τις μεμψιμοιρίες. Άκου ο τελευταίος μου... έκλεισες ήδη τάφο μήπως ή τους χρησιμοποιείς μόνο για δουλειά; 3 ώρες πριν, marathon είπε Επειδή δεν νομίζω να ξαναπάρω τόσο ακριβή και οι ανάγκες μου είναι 2 imput κιθάρες και 1 input midi, ετούτη δεν θα μου κάνει τη δουλειά? https://www.thomann.de/gr/motu_m4.htm Οουυυ... μια χαρά είναι. 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, marathon είπε με τη λογική ότι κρατάω τους working υπολογιστές μου 9-10 χρόνια ... Προλαβαίνεις καμιά δεκαριά υπολογιστές ακόμα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Προλαβαίνεις καμιά δεκαριά υπολογιστές ακόμα. για κατάρα μου ακούγεται!!!! 17 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Με 'γειά! Και να κόψεις τις μεμψιμοιρίες. Άκου ο τελευταίος μου... έκλεισες ήδη τάφο μήπως ή τους χρησιμοποιείς μόνο για δουλειά; Οουυυ... μια χαρά είναι. Τους "καλούς" μόνο για δουλειά....μήπως σας βρίσκεται κανένα καλώδιο-αντάπτορας firewire σε usb? 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Νομίζω μόνο στα ακυκλοφόρητα, θα βρεις αλλά δεν έχω τιμή. Κάπου είδα νέες παρουσιάσεις αλλά είναι πολύ φρέσκα ακόμη για να κυκλοφορήσουν. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, marathon είπε μήπως σας βρίσκεται κανένα καλώδιο-αντάπτορας firewire σε usb? Το ξεχνάς, δεν δουλεύει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Το ξεχνάς, δεν δουλεύει. Θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις το nick @firewiregtr ... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Νομίζω μόνο στα ακυκλοφόρητα, θα βρεις αλλά δεν έχω τιμή. Κάπου είδα νέες παρουσιάσεις αλλά είναι πολύ φρέσκα ακόμη για να κυκλοφορήσουν. Πήγα στο Πλαίσιο και ζήτησα…και γελάγανε….παλιόπαιδα κανένας σεβασμός! 3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, marathon είπε Πήγα στο Πλαίσιο και ζήτησα…και γελάγανε….παλιόπαιδα κανένας σεβασμός! Τους έδειξες αυτό? https://www.amazon.com/EarlyBirdSavings-Firewire-Adaptor-Converter-Connector/dp/B008XYG4KA Επεξεργασμένο 1 Αυγούστου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση