mpam Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Ολες οι ταινιες ειναι ευπροσδεκτες σε αυτο το ποστ.Και εγω ειμαι φαν των ταινιων τρομου τετοιου ειδους γιατι εχουν κατι το κωμικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 When hell is full, the dead will wlk the earth!!! yeeeaaah!!! Zombieeeeeeeeeeeees!!! Δειτε οπωσδήποτε το Dawn Of The Dead. Το remake είναι θεσπέσιο. Με στιγματισε.. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Υπαρχει καμμια ταινια που να σας εχει κανει να σκεφτειτε ή να σας εχει αφησει ενα σημαδι? ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ του Νίκου Γραμματικου... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2007 ¶ρεσε σε κανέναν το big fish? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixies Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 donie darko the game butterfy effect seven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 ¶ρεσε σε κανέναν το big fish? :wink: Απαιχτη ταινια!+100 :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 να πω και εγώ κάτι από τα ολίγα που έχω δει pink floyd the wall φτηνά τσιγάρα (ρένος χαραλαμπίδης) American History X ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 When hell is full' date=' the dead will wlk the earth!!! yeeeaaah!!! Zombieeeeeeeeeeeees!!! Δειτε οπωσδήποτε το Dawn Of The Dead. Το remake είναι θεσπέσιο. Με στιγματισε..[/quote'] Shawn of teh dead??? Καλύτερο χαχα...... Και το πείραμα πάντως που είπε κάποιος(νομίζω εκείνη η προστυχάτζα ο kwstas79 ήταν :D :D ) είναι πολύ καλή ταινία.... Και κουρδιστό πορτοκάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black_Dog211540724751 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 πολυ καλλες ταινίες είναι το ''ημερολόγια μοτοσικλετας'' και το ''run lola run''... ακομα ''the eternal sunshine of a spotless mind'', ''the truman show'' κ το ''mystic river'' ... α και εννοειται οτιδηποτε απο scorzese (taxi driver, κακόφημοι δρόμοι) earn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Johny got his gan!!! απο που εμπνευστηκαν οι metallica to One... παρα πολυ καλη ταινια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση