wasted Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Eίσαι φοβερός! (Αλλά και εγώ timing, ρε παιδί μου...) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Αλλά και εγώ timing' date=' ρε παιδί ου...[/quote'] Την προβάλλει συχνά η ΕΤ1 (κάποιος μαζόχας φαίνεται...) Σχετικά με αυτό που θυμόσουνα, τώρα που το σκέφτομαι, συμβαίνει κάτι ανάλογο σε μια άλλη ταινία του Χάνεκε (δε θα πω ποια βέβαια για να μην το χαλάσω). Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Polter Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Είπα να στείλω και εγώ τις προτάσεις μου. Μερικές ταινίες που θεωρώ must… Fight Club, Old Boy, Eternal Sunshine Of A spotless mind, π, Ο πολίτης Κέιν, The usual suspects, το The life of Brian και το Holy Grail από Monty Pythons. Τουλάχιστον αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 ορισμένα βασικά: -Οι Δυσαρμονίες του Βερκμάιστερ (κι αν βρείτε και τίποτ' άλλο από Μπέλα Ταρρ...) - Κρυμμένος (αριστουργηματικός Χάνεκε) - Eraserhead - Η διπλή ζωή της Βερόνικα - Μετρόπολις - Τραγούδια από το δεύτερο όροφο - η τριλογία "Στοιχείο του Εγκλήματος - Epidemic - Europa" - Μια νύχτα με τη Μοντ & Έρωτας το απόγευμα (υποδειγματικός Γαλλικός Κινηματογράφος) - Τα φτερά του έρωτα - Μπραζίλ - Ρωσική Κιβωτός (ένα 90λεπτο μονοπλάνο) & Μητέρα και γιος (Σοκούροφ) - κάποιες του Πολάνσκι: Αποστροφή, μαχαίρι στο νερό, μωρό της Ρόζμαρι κλπ [κόλλησα...ου γαρ...] Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Φοβερή ταινία με απίστευτο soundtrack τίγκα στην δημιουργική παράνοια είναι το 22:24 ή 22:14 κάπως έτσι τέλος πάντων, άτιμο αλτσχαϊμερ, πουτάνα ζωή. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Εχει δει κανεις απο τους φιλους του Γιαπωνεζικου το kung fu hustle?Νομιζω η(πετυχημενη ομολογουμενως)μεταφραση στα Ελληνικα ειναι.. Kουνγκφουζιο! :lol: :lol: χα χα χα :lol: Ναι νομίζω ότι την έχω δει "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Χθες βραδυ ειδα επιτελους το kung pao!Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν το εχουν δει! :lol: :lol: :lol: Βζουυυουυπ!Γρηγορα στο βιντεο κλαμπ!Αντε,αντε! :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Polter Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Το kung pao είναι από τις καλύτερες παρωδίες που έχουν βγει. Πηγαίνετε στο IMDb για να δείτε πληροφορίες και φωτογραφίες από το "Enter the fist" και το "Tongue of Fury" για το οποίο γράφουν ότι θα βγει το 2008. http://www.imdb.com/title/tt0240468/ http://www.imdb.com/title/tt0339271/ Πάντως πρέπει να ανοίξουμε καινούριο θέμα για τις παρωδίες, μην το διαλύουμε το ποστ του ανθρώπου...[/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpam Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 παιδια διαλυστε το,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ολοι γουσταρουμε να ακουμε και να λεμε την αποψη μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 παιδια διαλυστε το' date='δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ολοι γουσταρουμε να ακουμε και να λεμε την αποψη μας.[/quote'] Mη λες τέτοια, γιατί θα αρχίσω να λέω για μέγιστες υπερπαραγωγές με ζόμπι και αποτρόπαια πλάσματα από τα βάθη της κολάσεως και το thread θα περάσει σε νέα επίπεδα κουλτούρας και στοχασμού. :twisted: :twisted: (Δηλώνω πάντως λάτρης των εν λόγω αριστουργημάτων, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως και δημιουργίας λάθος εντυπώσεων, περι ελλείψεως εκλεπτυσμένου και καλλιεργημένου κάφρικου γούστου, δια το άτομό μου). 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση