fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Παίζω καθημερινά κιθάρα, και τελευταίο 10ήμερο αρκετά περισσότερο. Ίσως φταίει η ζέστη. Έχεις κορτέσιον? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έχεις κορτέσιον? Έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ, ούτε καν τωρα με 40αρια. Τα πάω καλά με τη ζέστη. Και κάνω και καλό ροτεησον. Μουλιαζει η μία, πιάνω την άλλη... 1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Καλοκαίρι, παλιά, έπιανα το μπάσο όταν τρέχαμε σε καμιά περιοδεία. Αυτά όμως είναι του παρελθόντος, οπότε συντάσσομαι με τους εξαίρετους συν φορουμίτες που δήλωσαν αποχή λόγω ζέστης... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δηλαδή θα πάρεις αυτήν στο αεροπλάνο; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δηλαδή θα πάρεις αυτήν στο αεροπλάνο; Όχι μου έχει πάρει ο πεθερός μου. 5 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Κιθάρα γιοκ. Πολλή ζέστη και ολοήμερο baby-siting. Αν βγει κιθάρα απο θήκη, ο ένας ασχολείται με το μπράτσο και ο άλλος με τις χορδές. Μόνο πλήκτρα λόγω δουλειάς ένα τρίωρο κάθε βραδάκι. Αυτά μέχρι τέλος Οκτώβρη και βλέπουμε. Ούτε εγώ μπορώ τη ζέστη, με τίποτα όμως.. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 το καλοκαίρι είναι από τις χειρότερες εποχές μου. Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη τον ερχόμενο χειμώνα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, dimsonic είπε το καλοκαίρι είναι από τις χειρότερες εποχές μου ... Η χειρότερη εποχή κατεμέ. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 φυσικά και φροντίζω να είμαι κοντά στον ενισχυτή για έξτρα ζέστη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση