Προς το περιεχόμενο

Πιανετε οργανο το καλοκαίρι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator

Δεν επανελήφθη το πείραμα με τη business class της ξάπλας και δε γνωρίζω ποιο είναι το... Beat😒,  αλλά σίγουρα θα πρέπει να πιουμε μια μπύρα για τον φάσιον. Καθημερινές μόνο κατεβαίνω.

• Like 1
  • Ευχαριστώ 1

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

Δεν επανελήφθη το πείραμα με τη business class της ξάπλας και δε γνωρίζω ποιο είναι το... Beat😒,  αλλά σίγουρα θα πρέπει να πιουμε μια μπύρα για τον φάσιον. Καθημερινές μόνο κατεβαίνω.

που βρίσκονται τα 790 μέτρα?

με σήμα το μπιφτέκι

paiζω καθε μερα με τις δυσκολιες στον χρονο που εχω και τον χειμωνα. Ο χωρος που εχω διαμορφωσει ειναι στο υπογειο επομενως εχει πιο δροσια. εννοειται οτι εχω και ανεμιστηρα. Αυτο που εχω να πιασω πολυ καιρό ειναι το moog που καθεται παραπονεμενο. Δυστηχως ο χρονος μου δεν με βοηθαει ν ασχοληθω με οτι εχω διαθεσιμο. Και πάντα προτιμαω την κιθαρα και τα πεταλακια μου.

Ευελεπιστουσα οτι το καλοκαιρι θα τελειωσω καποιες παραγωγες αλλα δυστηχως καθε φορα την παταω και τζαμαρω μονος μου. για προβα με αλλους δυσκολα γτ καναμε Σάββατο ποτε ποτε και το καλοκαιρι φευγουν στη θαλασσα

• Moderator
Στις 26/7/2022 στις 11:34 ΠΜ, roberto30 είπε

Όλο τον χρόνο παίζω μόνο Παρασκευή απόγευμα και ΣΚ. Το έχω απωθημένο να παίζω και να γράφω περισσότερο.

Δυστυχώς είμαι ακριβώς στα ίδια από τότε που άρχισα να δουλεύω.  Και τι να πρωτοκάνεις σε 2.5 μέρες; Να ξεκουράσεις λίγο το μυαλό σου, να κάνεις δουλειές στο σπίτι, να βγεις για ψώνια, να πιεις ένα ποτό έξω, να κάτσεις να ασχοληθείς με μουσική;

Από βδομάδα θα είμαι μόνο 2 μέρες στο γραφείο, οπότε ελπίζω να αρχίσει να στρώνει η κατάσταση. Εντωμεταξύ γκρινιάζω έτσι ενώ μου αρέσει η δουλειά μου, αν δε μου άρεσε κιόλας τι θα έλεγα; Τέλος πάντων.

22 ώρες πριν, Jazzjoker είπε

Μα τι να σου αρέσει; Να λιώνεις από τη ζέστη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, να μην μπορείς να κάνεις μια δουλειά χωρίς να σου βγαίνει η γλώσσα έξω και να χρειάζεσαι 5 ντους τη μέρα; Ο μύθος του ελληνικού καλοκαιριού και η σχετική κουλτούρα όπου ένας ολόκληρος λαός περιμένει πώς και πώς να πάει Ιούνιος, έχει ξεκινήσει και συντηρείται κυρίως από αυτούς που μπορούν να είναι σε διακοπές 2 μήνες κάθε θέρος. Έτσι μάλιστα.

Δεύτερο καλοκαίρι εκτός Ελλάδας και το προτιμώ 100 φορές. Ολόσωστο αυτό που λες, το ελληνικό καλοκαίρι είναι σούπερ αν κάνεις διακοπές. Αν δουλεύεις είναι preview κόλασης.

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

More is more. Yngwie Malmsteen

Το καλοκαίρι παίζω κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Βέβαια δεν βγάζω ακριβά όργανα έξω στο λιοπύρι, χρησιμοποιώ κάποιο όργανο που δεν με πολυ-απασχολεί να το σκουπίσω μετά το λάιβ, να τρίψω με πανάκι τις χορδές (τις 1euro harley benton χορδές από του Θωμά) κτλ. 

Η αλήθεια είναι ότι, και αναλόγως της ''τοξικότητας'' (μη επιστημονικός όρος) του ιδρώτα του καθενός, καλό θα ήταν να μην παίζετε με την αγαπημένη σας κιθάρα μούσκεμα στον ιδρώτα και μετά να την αφήνετε έτσι γιατί πέρα από τις χορδές ίσως προκαλέσετε σκουριά στο hardware και θαμπώσετε-σαπίσετε το finish.  

13 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε

... Η αλήθεια είναι ότι, και αναλόγως της ''τοξικότητας'' (μη επιστημονικός όρος) του ιδρώτα του καθενός, καλό θα ήταν να μην παίζετε με την αγαπημένη σας κιθάρα μούσκεμα στον ιδρώτα και μετά να την αφήνετε έτσι γιατί πέρα από τις χορδές ίσως προκαλέσετε σκουριά στο hardware και θαμπώσετε-σαπίσετε το finish...  

για τους μοντέρνους αυτό λέγεται relic               😂

• Χαχα 1

2 ώρες πριν, bouzoukleri είπε

για τους μοντέρνους αυτό λέγεται relic               😂

Ακριβώς, ό,τι ''relic'' κιθάρες έχω στα χέρια μου γίνανε relic από το παίξιμο (και ποτέ με επιτηδευμένα χτυπήματα ή σκόπιμη κακομεταχείριση) και δεν μιλάμε για τίποτα vintage όργανα αλλά για 25ετίας... 

O cos_dr πιάνει το όργανο του μεσοκαλόκαιρα και γκρεμίζει το instagram.

Ολημερίς το χτίζανε το instagram, το βράδυ εγκρεμιζόταν.

Καλό καλοκαίρι. ❤️

Το μόνο όργανο που θα πιάσω αυτό το μήνα είναι η ρακέτα μου.

Το άλλο το πιάνω και το βαράω σχεδόν κάθε μέρα όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Τα πλήκτρα μου εννοώ.χαχαααχαχα 🤣

• Χαχα 3

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Να στε καλά ρε παιδιά που ξεκινήσατε αυτό το θέμα, αισθανόμουν ενοχές που ενώ όλο το χειμώνα παίζω τουλάχιστον 2 ωρες την ημέρα τις καθημερινές και ολη μέρα το ΣΚ, το καλοκαίρι παίζω 2 ώρες την εβδομάδα και άμα....Στάζω ειδικά όταν φοράω και τα ακουστικά για να μην ενοχλώ...

• Like 1

6 ώρες πριν, Theodore Papachristos είπε

το καλοκαίρι παίζω 2 ώρες την εβδομάδα ....

Θεός.

Τι θεός, ημίθεος.

Επεξεργασμένο από fusiongtr

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου